Intim velvære?

Nydelse er ikke dårligere, fordi man giver den til sig selv. Penetrativ sex er ikke kun for personer med en vagina, og penetrativ sex er ikke den eneste måde at have sex på. Det kan være både dejligt og frigørende at udforske kroppens seksuelle muligheder, uden at være bundet af fortællingen om, hvordan sex skal være.

Hos Peech vil vi udfordre stereotyperne, der er forbundet med sex, seksualitet og nydelse. Vi vil gerne hjælpe dig med at eksperimentere dig frem til et sjovere sexliv.

Sex er sundt og sjovt. Og vi skal nyde det!

Læs mere her

Sundhed og velvære

Alle vores produkter er ftalatfrie og størstedelen produceret af silikone i medicinsk kvalitet. Vi sælger kun produkter der er testede og godkendt til salg i hele Europa. Vores cremer er også økologiske, veganske og uden unødvendige tilsætninger.

Vi vægter dit privatliv

Diskret, billig og hurtig levering. Vi leverer både til pakkeshop og direkte til din hoveddør med Bring eller DAO. Vi bestræber os altid på at få afsendt din ordre senest hverdagen efter afgivelse og fragten er altid gratis hvis du køber for over 450 kr. Du kan læse mere om vores levering her.

Produkter af højeste kvalitet

Vi sælger kun produkter fra de bedste producenter. LELO, Dame Products & Iroha er nogle af de prisvindende producenter vi har i vores katalog. Vi udvælger, opdager og afprøver konstant leverandører og produkter for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg.

Peech adventskalender med sexlegetøj
Peech adventskalender med sexlegetøj til penis
Peech adventskalender med sexlegetøj til vulva
Peech adventskalender med sexlegetøj til alle

ADVENTS-KALENDER - EARLY BIRD

995 kr Pris 1.350 kr
Pris pr styk per
  • Altid Kropssikker silikone
  • Kun vandtætte produkter
  • Både produkter med og uden strøm
  • Forskellige anvendelsesmuligheder
  • 4 x forskellige produkter

Kommer du til vores Bingofest?

Vi afholder den FEDESTE fest i 2021 - D. 14 Oktober. Sæt kryds i kalenderen! Der er få billetter så skynd dig at køb din nu! Det bliver en sjov, skør og sød aften med massere af overraskelser, musik og fest. Vi har lånt hele overetagen på søpavillonen og lover årets smukkest festvenue!

Køb billet her!

Velkommen til PEECHs første fysiske butik

Vi åbnede d. 17 September vores cute lille butik på indre Nørrebro. Butikken ligger på Guldbergsgade 25 - hjørnet af Guldbergsgade og Peter Fabers Gade. Du finder et kurateret udvalg af vores produkter som du kan røre ved og føle på. Vi står desuden klar til at give dig gode råd, tips og kyndig vejledning. Kig forbi. Vi glæder os til at se dig 🌺

Se vores åbningstider her