Satisfyer klitoris vakuum vibrator | Den store guide til vakuum vibratorer | Satisfyer favoritten | PEECH

Den store guide til vakuum vibratorer

Skrevet af PEECH

Denne artikel er skrevet af PEECH selv. Vi forsøger igennem en række artikler at skrive om emner og områder der afspejler vores vision.

Satisfyer klitoris vakuum vibrator | Den store guide til vakuum vibratorer | Satisfyer favoritten | PEECH

Klitoris er en af de vigtigste organer når det kommer til seksuel stimulans. Den har det største antal nerveender i den menneskelige krop og nogle undersøgelser peger på, at det kan være den eneste vej til orgasme for mennesker med en vagina.

Se vores udvalgte vakuum vibratorer nederst i denne guide.

 

Hvordan bruger man en vakuum vibrator?

Klitoris har ydre dele, men det meste er placeret inde i bækkenet. Ved seksuel ophidselse og stimulering strømmer blod til klitoris og labia minora, som er vulvaens indre læber.

Denne ekstra blodgennemstrømning får klitoris til at blive ekstremt følsom. Ved nok fortsat stimulering, kan en person med en klitoris opleve orgasme.

Særligt vakuum vibratorer hjælper folk med at få fantastiske klitorisorgasmer. De skaber behagelige luftbølger og tryk omkring klitoris, hvilket øger blodgennemstrømningen til klitoris. Ved længerevarende stimulans kan de fleste opnår en klitorisorgasme.

 

Hvorfor er vi så vilde med stimulatorene?

En klitorisorgasme, er dejlig - og en af de mest udbredte orgasme for en person med en vulva at nå.

Sexlegetøj til klitorisstimulering kan skabe en følelse af en andens mund der skaber tryk omkring klitoris. Nogen sammenligner følelsen med oralsex. Stimulatoren skaber et vakuum, som mange føler, er den rigtige mængde stimulering, og rammer det rigtige sted. 

Fordi de er designet til at omgive klitoris, giver sugelegetøj en anden fornemmelse end vibratorer. Vibratorer stimulerer spidsen af ​​klitoris, som nogle mennesker oplever som den mest følsomme del. Mange mennesker kan endda opleve denne koncentrerede vibration som overvældende, og sommetider ubehagelig. 

Vakuum vibratorer omslutter klitoris og giver en dybere men ofte mere naturtro og behagelig stimulering af ikke kun den yderste del af Klitoris men også stimulerende lydbølger op gennem hele organet, altså også den indre og ikke-synlige del at klitoris. 


Sådan bruger du en vakuum vibrator for første gang

Vakuum vibratorer er fuldstændigt sikre at bruge. De kan endda være med til at aflaste klitoris efter for mange eller kraftige vibrationer. Det er vigtigt at du læser instruktionerne grundigt og ved, hvordan du reducerer intensiteten hvis det bliver nødvendigt.

Vakuum vibratorer kan både bruges alene eller under sex med partner(e). Hvis du har en vulva, kan du bruge vibratoren både ved sex med, og uden penetration.

 

Husk rengøring og måske glidecremen!

Glidecreme kan være med til at gøre oplevelsen mere intens og behagelig. Særligt hvis du bruger en opvarmende glidecreme eller en ekstra stimulerende klitoris balsam.

 

Vores favoritter

Den klassiske

Satisfyer succeshistorie startede med et produkt, som verden har ventet på: I 2016 startede den revolutionerende Satisfyer Pro 2 sin succesrige fremmarch helt i spidsen for seksuel velvære. Med sin Air Pulse-teknologi og den berøringsfri klitorisstimulering med trykbølger er Pro 2 stadig en international bestseller – og begejstrer mennesker over hele verden.

 Satisfyer pro 2 2. generation

Du kan se den her!

Den moderne

Efter Satisfyers massive success med Pro 2, lancerede de Pro 2 3. generation som er en opgraderet version af deres tidligere bestseller. Den tilføjer vibrationer til den klassiske oplevelse med deres Air-Pulse-teknologi. Den hudvenlige silikonering leverer et blidt vibrerende tryk, der blødt omslutter og kærtegner din klitoris.

Satisfyer pro 2 tredje generation

Du kan se den her!

Rabbit vibrator med stimulering af både klitoris og G-punktet

Pro + G-Spot er særligt udviklet til at give dobbelt stimulering af G-punkt og klitoris. Den fleksible vibrerende rabbit vibrator former sig efter dine kurver og masserer dit G-punkt med dens bløde ende, mens luftimpulser omslutter og stimulerer din klitoris.

 Pro + klitoris og g-punkts vibrator fra satisfyer

Find Pro + her!

 

Den prisvenlige

Satisfyer Next Generation er den ideelle begynder stimulator. Nummer 2 giver klitoris kontaktløse stimulering via trykbølger så du kan finde ud af om klitoris vibratorer er noget for dig. Derudover er den med de udtagelige batterier en ideel rejsekammerat. Elegant og effektiv!

Satisfyer 2 next generation sonisk klitoris vibrator

Find din Next generator her!

 

Multi purpose vibratoren

Dual pleasure vibratoren lever bestemt op til sit navn - Den byder på dobbelt nydelse og dobbelt sjov!

Det minimalistiske design er både smukt og ergonomisk. Kurven og længden er ideel til at ramme g-punktet. Hovedet udsender soniske bølger, som stimulerer både den ydre og indre klitoris. Følelsen kan sammenlignes med oralsex.

Tilkobl Dual Pleasure til Satisfyer app'en, og vibratoren vil føre dig til et helt nyt niveau af underholdning og stimuli!

Double pleasure klitoris stimulator fra satisfyer i muave

Find din dual pleasure her!

 

Den appstyrede

Curvy 2 + forkæler klitoris med en blanding af luftbølgestimulering og intense vibrationer. Den ergonomiske afrundede krop former sig efter din krop og dit køn. Den kan tilkobles den gratis app fra Satisfyer, hvor du udover et hav af vibrationsindstillinger, kan kan tilkoble din yndlings playliste, og fjernstyre vibratoren. 

CURVY +1 KLITORS App kontrolleret stimulator og vibrator fra Satisfyer

Find din Curvy 2+ her!

 

Den luksuriøse

Opdag den luksuriøse vakuum stimulator fra svenske Lelo der stimulerer mere end 75 % af din klitoris og giver dig livsomvæltende oplevelser – en orgasme af gangen. Sona anvender pulserende lydbølger for at stimulere hele klitoris – Ovenpå, bagom og under. Klitoris behøves ikke røre direkte ved klitoris og kan anvendes overalt på kroppen. Sona er ikke et sædvanligt stykke sexlegetøj og lyder heller ikke sådan. Den er stille og forsigtig – perfekt hvis du sætter pris på diskretion.

Sona klitoris vibrator fra svenske Lelo

Find din SONA her

Forhåbentligt kan nogle af disse fantastiske stimulatorer hjælpe dig, på rejsen til et bedre sexliv. Vi tilføjer hele tiden nye vakuum vibratorer, så husk at hold øje med vores stimulator kategori.

Læs også: 12 tips til onani i karantænetiden (og efter)

Læs også: Teach PEECH guide til bækkenbundstræning

Læs også: Vores store guide til analsex

0 kommentarer

Kommenter