Danskernes foretrukne sexstillinger

Hvilken sexstilling er danskernes favorit?

Danskernes foretrukne sexstillinger

Gæsteindlæg fra Temptations.dk

Er danskerne mest til missionærstillingen, cowgirl, doggystyle eller en fjerde sexstilling? Dette satte vi – Temptations.dk – os for at undersøge for nogle måneder siden, og herunder kan du læse, hvad vi kom frem til. 

For nogle måneder siden spurgte vi 774 danskere, hvilken sexstilling der var deres favorit, da vi ønskede at kortlægge, hvilken sexstilling der var danskernes favorit.

Med afsæt i vores data kan du herunder se top 10 over danskernes yndlingsstillinger. Ved hver sexstilling er der en lilla bjælke, hvori der står en procentsats. Denne angiver, hvor stor en andel af vores respondenter, der pegede på den givne sexstilling.

Danskernes er altså mest pjattet med doggystyle. Herefter kommer missionær med benene oppe samt missionærstillingen. 

Hvis man ikke laver skellet mellem ’missionær med benene oppe’ og ’missionærstillingen’, er det faktisk missionærstillingen, der er den mest populære blandt danskerne. I hvert fald ifølge vores undersøgelse. 

Hvad kendetegner en god sexstilling?

Vores undersøgelses hovedformål var uden tvivl at kortlægge, hvilken sexstilling der var danskernes favorit. Dog havde vi også en række delmål, og et af disse lød på at opklare, hvad der kendetegner en god sexstilling. 

Derfor bad vi alle vores respondenter om at motivere deres valg af favoritstilling. Dette foregik i en sektion i spørgeskemaet, hvor hver eneste respondent kunne angive en eller flere af følgende prædefinerede årsager som centrale for sit valg af favoritstilling: 

  • Den stimulerer mig bedst
  • Kan godt lide intimiteten
  • Jeg kommer lettest via denne stilling
  • Den er mest behagelig
  • Fordi den giver mig styringen
  • Fordi den overlader styringen til min partner
  • Udsynet er godt – der er noget frækt at kigge på
  • Af andre årsager end de ovennævnte.

En god sexstilling er velstimulerende 

Denne del af undersøgelsen tydeliggjorde, at en god sexstilling er en velstimulerende sexstilling. Denne årsag havde 46,5 % af respondenterne nemlig angivet som værende central for deres valg af favoritsexstilling, hvilket gjorde den årsag til den hyppigst valgte af alle.

Herunder følger en illustration, der illustrerer, hvilke årsager der – ifølge vores respondenter – var mest og mindst centrale for deres valg af favoritstilling i undersøgelsen.

Som du kan se, er det – som bemærket – vigtigt at en sexstilling er velstimulerende. Derudover gør det bestemt ikke noget, hvis den bidrager til intimitet eller et godt og frækt perspektiv.

Læs hele undersøgelsen 

Ovenstående var blot en række af hovedpunkterne fra vores store undersøgelse. Kunne du tænke dig at dykke endnu dybere ned i undersøgelsen, kan du finde den her: https://temptations.dk/danskernes-favoritsexstilling-er/.