6 frække juleideer

6 frække juleideer

Nu er det snart juletid! Derfor har vi samlet 6 frække ideer til gaver, som du kan forkæle dig selv eller en du holder af med

1. Hjerteformet buttplug

Er julen ikke hjerternes fest? Med denne hjerteformede buttplug bliver det ihverfald! Buttpluggen er lavet af kropssikker borosilikat, og er kompatibel med alle slags glidecreme. Glidecreme er altid et must, når det kommer til buttplugs eller analsex, da anus ikke producerer sin egen smørelse. Så glem ikke at forkæle dig selv eller din(e) kære til lidt ekstra glidende nydelse, hvis de ikke allerede har glidecreme.    

2. Peech adventskalender!

Igen i år har vi en adventskalender, så du kan gøre de mørke søndage lidt hedere. Selvom gaverne selvfølgelig altid er hemmelige, får du i denne omgang 4 helt nye, never-before-seen produkter fra Peech! Der er både vibrerende og ikke-vibrerende produkter, og selvom kalenderen fortrinsvist er henvendt til personer med vulva, er der også produkter, der kan deles eller bruges af andre kroppe.  

Hvis du bestiller nu, får du endda vores vandbaserede glidecreme Glide & Slide med oveni!

3. Cannabis massageolie

 

Julen kan godt være en lidt stressende tid, så en afslappende massage kan være meget tiltrængt. Denne massageolie indeholder hampefrøolie og er infuseret med feromoner. Feromonerne giver en let berusende effekt når de optages gennem næsen, og hampefrøolien giver en dejlig, afslappende fornemmelse. Perfekt til en sensuel massage, eller bare en god omgang skuldermassage.   

4. Stimulerende klitoris balsam 

Har du nogensinde lavet julepynt af appelsiner dekoreret med stjerneanis i et cute mønster? Bad Day Killer klitoris balsammen dufter dejligt af stjerneanis, så du kan komme i julestemningen selv hvis du ikke har julepynten!  

Klitoris balsammen fungerer ved at øge blodtilstrømningen, så området bliver mere sensitivt overfor berøring. Smør en lille smule på klitoris eller andre steder der har lyst til lidt ekstra følsomhed, og mærk straks den behagelige, opvarmende effekt.   

5. Elastisk penisring

En penisring kan sættes om roden af penis, og hæmmer blodtilførslen. Det giver stærkere erektioner, mere udholdenhed og intense orgasmer. Denne elastiske penisring er dejlig juletræsgrøn, og kan strække til både at sidde om roden, om pungen eller en kombination.

6. En alsidig vibrator  

Pawny vibrator fra Peech

Når det er juletid, er det dejligt at dele ud af glæden ved at give og at modtage. Så hvorfor ikke vælge en vibrator, der kan deles og bruges på alle kroppe! Pawny er en lille vibrator med et afrundet hoved, der er perfekt til at køre over sensitive områder på kroppen. Prøv eksempelvis på mellemkødet eller klitoris. Brug den gerne med en vandbaseret glidecreme for lidt ekstra glidende nydelse.     

Hvis du vil læse mere om penisringe og deres mange fordele, kan du se vores komplette guide her.

Leder du efter mere sexlegetøj, der er oplagt til partnerbrug? Læs vores guide her.

Vil du blive klogere på analsex og hvordan du kan komme i gang? Læs vores guide her

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.