Lyt til Peechy Pod Episode 2: Etisk non-monogami og åbne forhold

Lyt til Peechy Pod Episode 2: Etisk non-monogami og åbne forhold

Fortællingen om at to personer mødes og lever lykkeligt til deres dages ende er en kliché, men ikke desto mindre virkeligheden for de fleste – i hvert fald når vi snakker om tosomheden i forholdet i denne episode af vores podcast. Monogami er normen, men hvad nu hvis man ikke kan finde lykken i bare én person?

Der findes utallige måder at være non-monogam på, og man kan sagtens have sunde romantiske og seksuelle relationer med flere end én partner på samme tid. 

Det mener Anne Sofie Boelsmand (på Instagram @fissenbollemand) og sexologisk coach Sofie Krog (sofiekrog.dk) i hvert fald, som i dette afsnit fortæller om hvad der er op og ned i etiske og samtykkende non-monogame forhold.

I episode 2 af vores podcast, snakker vi om hvad der skal til for at have sunde non-monogame relationer og hvorfor det fungerer for nogle og ikke for andre, om kommunikation og prævention og hvordan man kan anse sit kærligheds- og sexliv som en hobby eller en virksomhed.

I Peechy Pod diskuterer vi sex, og alle de forestillinger vi har om sex, sammen med kloge og kyndige gæster – men måske fra en lidt anden vinkel end den du er vant til fra seksualundervisningen i folkeskolen. Lyt med og bliv klogere på dig selv og på andre.

Lyt på Spotify her.

Lyt på iTunes her.

Lyt på Soundcloud her.

 

Tilrettelægger, vært og klipper: Ida Muus

Musik: Hex Electronix