Hvem er vi?

Peech blev etableret i 2019, men gik først i luften i Maj 2020. Peech blev stiftet med en vision om inklusion. Ingen produkter på Peech er opdelt efter køn og vi stræber efter en positiv tilgang til sex. Både med andre og med sig selv.

Hvem er vi? Og hvorfor stiftede vi Peech?

Jonas Rahmanzadeh - 34

 Jonas Rahmanzadeh fra Peech

- For mig er Peech en virksomhed med et budskab. Jeg synes, at Peech skal være en platform hvor alle føler sig velkomne og inspirerede og en platform med fokus på at udbrede en mere nuanceret opfattelse af sex.

Clara Filippa - 25

Clara fra Peech i DR3

- Jeg kan ikke huske min seksualundervisning i folkeskolen. Jeg husker noget med en tampon i noget vand, men jeg blev aldrig taget i hånden, vejledt om min krop og seksualitet. Med Peech ønsker jeg at skabe alt det jeg selv har manglet. For mig er det vigtigt, at skabe et sted hvor man har lyst til at undersøge sin seksualitet og lære sin egen krop og nydelse at kende.

Frank Hilmer - 25

Frank fra Peech med net

- Det var sjovt at starte Peech. Ligesom sex kan være. Jeg synes der manglede en butik med fokus på nydelse og sjov. Det eksisterende fokus jeg oplever er i overvejende grad på skam og synd. Der er stadigvæk mange der synes at en penisring eller en buttplug er klam - det vil jeg gerne være med til at lave om på.

August Gjede - 26

August fra peech på cykel

- Jeg var med til at starte Peech, fordi jeg gerne vil være med til at lave en sexlegetøjswebshop, der snakkede om sex i de mange varianter det kommer i. Målet med Peech for mig er, at sætte fokus på sex som kilde til intim velvære og nydelse, gennem sexlegetøj.