Unbound babes hos peech | Alt du skal vide om ikoniske Unbound Babes | Peech

Mød Unbound Babes

Seksuel velvære og inklusion er nøgleordene bag Unbound Babes vision

Hvem er Unbound Babes?

Unbound blev stiftet i USA i 2012 af Polly Rodriguez og Sarah Jayne Kinney og har siden dag 1 innoveret og lanceret seksuelt tilbehør såsom vibratorer, dildoer, vakuumvibratorer, BDSM legetøj og meget mere.

Unbound startede som en abonnomentsservice men har sidenhen lanceret deres helt egen smukke produktlinje. Hos PEECH finder du det største udvalg af legetøj fra Unbound Babes i Europa.

Unbound babes er frontløberne indenfor sex-positivt og æstetisk sexlegetøj. Her er nydelse i fokus og tabuer er ikke noget de kender til.


Unbound babes startede i opposition til at sex-legetøj oftere er designet til at ligne en penis, end til at stimulere. Udseendet på legetøjet siger nemlig ikke noget om, hvor funktionelt det er. Men det betyder ikke, at udseendet er ligegyldigt for Unbound babes. De vægter æstetikken højt, hvilket resulterer i smukke produkter i flotte farver og kurver - og som ikke nødvendigvis ligner en penis.

De prioriterer materialer og kvalitet højt - og gør det til en overskuelig pris. Men vigtigst for dem er det, at sex ikke må være pinligt og tabubelagt, og derfor har de også et bredt udvalg af legetøj til alle kroppe og (næsten) alle kinks.

Vi har fundet nogle af vores favoritter fra Unbound. Læs med og find ud af hvorfor:

Til KINK (fetish)

Udstyr til BDSM og andet kink har tidligere været underrepræsenteret på PEECH - særligt efter opfordring fra alle jer følgere. Vi har haft svært ved at finde flot og sikkert legetøj som vi syntes passede ind i PEECH universet. Det har vi heldigvis haft muligheden for at få lavet om på med seneste levering fra Unbound.

Cuffies - De bløde silikone håndjern er lette at bruge og giver mulighed for at fange din partners arme hurtigt og sikkert - og for at få dem hurtigt af, hvis det skulle blive nødvendigt.

Cuffies håndjern fra Unbound babes

Prøv cuffies her

Orion - Har du brug for at kunne holde styr på din partner? Eller skal du selv sættes på plads? Med disse smukke manchetter får du rig mulighed for at tage kontrollen eller overgive dig til din partner. Og så er de tilmed lavet i vegansk læder

Orion cuffies fra unbound babes

Orion hos peech baby!

Spike - Hvad enten det er en blid kildrende fornemmelse eller hårdere stikkende smerte, så kan du lade den rulle ned ad kroppen og få en følelse, du ikke får med andet sexlegetøj.

Spike fra unbound babes

Spike it up!

Tsk - Pisken kan bruges til at kærtegne og kilde kroppen, og med et kan den skifte til hårdere straffe, hvis det er det man har lyst til. Og så er den smuk! Hvem vil ikke gerne lege med denne skønhed?

Tsk pisk fra unbound babes

Whip into shape her

Vibratorer

Smukke og kraftige vibratorer til både vaginal og anal brug. Genopladelige og lavet i kropssikker silikone i medicinsk kvalitet. You're welcome!

Ollie - Ollie er nem at bruge og har kraftige vibrationer. Der er sgu ikke så meget pis med Ollie. Vibrationshovedet er stort, så hvad enten du er ny med sexlegetøj eller en erfaren bruger, burde chancerne for at finde klitoris være høje

Ollie wand vibrator fra unbound babes

Prøv din Ollie her hos peech

Shimmy - Vores første vibrerende anal plug! Med Shimmy får du mulighed for at stimulere anus med vibrationer, samtidig med at du kan nyde hænderne på resten af kroppen. Se også vores øvrige udvalg af buttplugs.

Shimmy vibrerende butt plug fra dame products

Køb Shimmy her

De smukkteste

Unbound laver - hands down - noget af det smukkeste sexlegetøj vi nogensinde har set. Fra form, materialevalg, farver overtil indpakning og færdigt produkt. Unbounds designteam er opfindsomme og der er en smule humor med i de fleste nye opfindelser fra Unbounds geniale research & development team.

Puff - er en lille, håndfast men yderst kraftfuld "suction" eller fordansket: vakuum vibrator. Den kommer i farven Quartz og er med sin genopladelige motor og sugende mundstykke både oplagt til pirrende niple play og en sikker vinder i kampen for The big-O

Puff vibrerende suction vakuum vibrator fra unbound babes

Puff puff or pass?

Stellar - se stjerner med Stellar! Stellar er legetøjet til dig der vil eksperimentere med former og temperaturer. Stellar er lavet af glas, hvilket gør den nem at varme op eller køle ned. Læg den i koldt vand inden legen for at pirre dig selv eller din partner med den intense kulde - eller læg den i varmt vand for en mere neutral temperaturoplevelse

Stellar fra unbound babes

Hvis ikke du er overbevist eller bare ikke kan beslutte dig så kan du se alle vores produkter fra unbound babes her eller gå med vores unbound pakke og spare en smule. More is more.

Læs også: Peech guide til vakuum vibratorer

Læs også: Tænk hvis sexlegetøj var så smukt at det kunne stå i vindueskarmen

Læs også: Vores store guide til analsex

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.