Sexshop i København  

Sexshops og sexlegetøjsforhandlere har været en del af København i mange årtier, særligt efter pornoens frigivelse i 1969. 

Da vi åbnede vores egen sexshop i efteråret 2021, var det med ønsket om at skabe et tryggere rum til at opdage produkter til nydelse og selvkærlighed. Det er vigtigt for os at præsentere produkterne i en kønsneutral sammenhæng, så der er mere fokus på funktion, i stedet for krop. Derfor er produkterne i vores butik ikke sorteret efter køn, men i stedet kategori.

Du kan blandt andet se vores samlinger af vibratorer, dildoer, anal produkter eller strap-ons og harnesses. I Peech arbejder vi også for at vise, at sexlegetøj ikke kun er henvendt personer med vulva. Derfor har vi også en helt kategori dedikeret personer med penis. For selvom rigtigt meget sexlegetøj kan bruges på alle kroppe, findes der faktisk et stort udvalg af produkter specifikt henvendt penis. Hvis du vil have en lille introduktion til sexlegetøj til penis, kan du også læse vores guide her. 

Skulle du være i tvivl om, hvordan du bruger de mange forskellige produkter, kan du altid blive mødt med dedikeret og kyndig vejledning i vores fysiske butik. Har du spørgsmål udenfor åbningstiden, er vi også altid klar til at hjælpe på hej@peech.dk eller gennem chat funktionen her på hjemmesiden.