Sexshop med fokus på velvære og sundhed

I Peech sælger vi et stort udvalg af sexlegetøj, glidecreme og bondage udstyr, men også forskellige bøger, produkter til transpersoner, t-shirts og andre små, sjove gaver. Vi har fokus på både selvkærlighed og nydelse, men også sundhed og uddannelse.

 

Derfor holder vi også jævnligt events som quizzer, bingoaftener og talks, som du kan finde en kalender over her. 

Vi ved også, at det kan være uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg af sexlegetøj. Derfor skriver vi guides til hvordan du bruger og får mest ud af dit sexlegetøj i vores Peech Journal. Er du den mere lyttende type har vi også vores Peechy Pod, som er en podcast om sex, kroppen, kærlighed og meget andet, men fra en lidt anden vinkel, end du måske er vant til. Du kan eksempelvis lære mere om alsidige vibratorer som en magic wand i vores guide her, eller se vores guide til hvordan du vælger den helt rigtige penisring. Hvis du er helt ny til sexlegetøj, har vi også en lille begynderguide til at navigere i det store udvalg.  

 

I vores to sexlegetøj butikker udvælger vi nøje vores produkter ud fra funktionalitet og kvalitet, og vi giver altid 14-dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Du kan få kyndig rådgivning i vores butikker hvis du har tvivl, men du kan også sende spørgsmål til vores mail hej@peech.dk eller bruge chat-funktionen her på siden. 

En sexbutik for alle

I Peech arbejder vi for at nuancere det eksisterende billede af sex og sexlegetøj. Vi vil være en sex butik der er med til at vise, hvordan sexlegetøj kan bruges af alle - ikke kun personer med vulva. Sexlegetøj kan være en måde du lærer din krop bedre på, og kan eksperimentere med forskellige kinks eller fornemmelser.

 

Vi forhandler både produkter fra kendte mærker som Satisfyer, LELO, Lora DiCarlo og Fleshlight, og så producerer vi også vores eget sexlegetøj. Her kan du blandt andet prøve vores populære Clamy klitorisstimulator eller den alsidige Pawny vibrator, der kan bruges på alle kroppe.

 

Som erotik butik har vi også massere af produkter, der er perfekte til at bruge sammen og til at styrke intimiteten. Sexlegetøj kan være en måde at styrke forholdet til dig selv, men også til din(e) partner(e). Du kan blandt andet udforske vores udvalg af strap-ons og harnesses, vores bondage- og kink udvalg, eller læse vores guide til sexlegetøj til partnerbrug.