Sexshop med fokus på velvære og sundhed

Peech er en sexshop, hvor vi forhandler et stort udvalg af sexlegetøj, glidecreme og bondage udstyr, men også forskellige bøger, produkter til transpersoner, t-shirts og andre små, sjove gaver. Vi har fokus på både selvkærlighed og nydelse, men også sundhed og uddannelse.

For vi vil ikke kun være en sexshop - vi vil også være med til at skabe en bedre dialog om seksualundervisning, nydelse og selvpleje. Derfor holder vi også jævnligt events som quizzer, bingoaftener og talks

 

Se vores event kalender for Peechy events 

 

En sexshop med mere end sexlegetøj  

Vi ved, at det kan være uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg af sexlegetøj. Derfor skriver vi guides til hvordan du bruger og får mest ud af dit sexlegetøj i vores blog: Peech Journal. Er du den mere lyttende type, har vi også vores Peechy Pod, som er en podcast om sex, kroppen, kærlighed og meget andet, men fra en lidt anden vinkel, end du måske er vant til. Hvis du er helt ny til sexlegetøj, har vi også en lille begynderguide til at navigere i det store udvalg.  

I vores to sexshops udvælger vi nøje vores produkter ud fra funktionalitet og kvalitet, og vi giver altid 14-dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Du kan få kyndig rådgivning i vores butikker hvis du har tvivl, men du kan også sende spørgsmål til vores mail hej@peech.dk eller bruge chat-funktionen her på siden.

 

Fysisk og online sexshop for alle 

I Peech arbejder vi også for at nuancere det eksisterende billede af sex og sexlegetøj. Vi vil være en sexshop der er med til at vise, hvordan sexlegetøj kan bruges af alle - ikke kun personer med vulva. Sexlegetøj kan være en måde du lærer din krop bedre på, og kan eksperimentere med forskellige kinks eller fornemmelser. Vi forhandler både produkter fra kendte mærker som:

Derudover producerer vi også vores eget sexlegetøj. Her kan du blandt andet prøve vores populære Clamy klitorisstimulator eller den alsidige Pawny vibrator, der kan bruges på alle kroppe.

 

Som sexshop har vi også mange produkter, der er perfekte til at bruge sammen og til at styrke intimiteten. Sexlegetøj kan være en måde at styrke forholdet til dig selv, men også til din(e) partner(e). Du kan blandt andet udforske vores populære udvalg indenfor: vibratorer, dildoer, klitorisvibratorer eller penisringe.