Sexshop Aarhus

På Badstuegade 16 I det hyggelige Latinerkvarter i Aarhus sælger vi et kurateret udvalg af sexlegetøj, stearinlys, bøger og diverse velværeprodukter. Peech butikken er åben og lys, og omdrejningspunktet er altid at gøre dit besøg eller din oplevelse med at købe sexlegetøj så rar som mulig. Derfor kan du altid blive mødt med kyndig og venlig vejledning, hvis du skulle have spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du bruger de forskellige slags sexlegetøj. Du er også altid velkommen til at stoppe forbi, når vi løbende afholder pop-ups og andre sjove events.

 

Hvis du vil følge med i de forskellige events, kan du også holde øje med vores event kalender her. Vi holder jævnligt bingo arrangementer i Aarhus, hvor der er gode præmier på højkant. 

 

I butikken finder du et stort udvalg af sexlegetøj, hvor der er alt fra vibratorer og dildoer, til bækkenbundstrænere eller strap-ons. Du finder også et stort udvalg af vores eget sexlegetøj, hvor du blandt andet kan købe Amber glasdildoen eller vores lille Pine buttplug.  

Har du spørgsmål udenfor åbningstiden, er vi også altid klar til at hjælpe på hej@peech.dk eller gennem chat funktionen her på hjemmesiden. Hvis du vil have en lille introduktion til sexlegetøj udenfor åbningstiden, kan du også læse vores lille guide her.