Ideer til romantiske overraskelser

Ideer til romantiske overraskelser

Så du har en partner (eller flere), og vil forkæle dem med en romantisk overraskelse - men hvor skal du starte? Læs med her og få inspiration til romantiske gaver

Hvad er romantisk?

Det er meget individuelt, hvad man opfatter som romantisk. Det nogle synes er mega plat, synes andre er det sødeste, så der er ikke én rigtig måde at være romantisk på. De fleste bliver dog glade, når de føler sig hørt og set. Måske har din partner udtrykt noget bestemt de vil opleve eller have, eller måske kender du dem godt nok til at vide lige hvad de mangler? 

1. En anderledes sex stil. 
Måske har i altid hurtig, hård sex eller omvendt langsom, blød sex. Måske har i altid en form for forspil der ikke involverer penetrering, eller også går i direkte til penetration. Dette kan både inkludere legetøj som eksempelvis dildo eller bondage udstyr eller naturligvis helt uden. Uanset hvad, kan det være dejligt at prøve det modsatte af hvad i gør lige nu. Måske opdager i nye måder at være sammen på, eller også bekræfter i at jeres nuværende stil er helt perfekt og dejlig til jer.  

Hvis i mangler inspiration til langsom sex, kan i læse vores guide her.   

2. Små kærlige sedler.
Bor din partner et sted, hvor du kan gemme sedler kun til dem? Så kan du ihverfald prøve at gemme små noter med kærlige ord, komplimenter eller hvad der ellers falder dig ind. Du kan enten fortælle at du har gemt noter forskellige steder, eller selv lade dem finde dem tilfældigt. 

3. En alsidig vibrator. 
Corny er en kegleformet vibrator med et rillet overflade. Med Corny kan i eksperimentere med at køre den over sensitive områder, eksempelvis mellemkødet, klitoris eller glansen (spidsen af penis). Med lidt glidecreme kan den også bruges som vibrerende dildo. Lad din partner nyde den alene, eller brug den sammen på hinanden.

4. En picnic.
Det er altid cute at holde en lille picnic. Når det er godt vejr kan i tage i skoven, på stranden eller blive i byen. Når det er koldere kan i stadig holde picnic, bare hjemme i stuen. Find et tæppe og en kurv med jeres yndlingsmad frem, og giv din partner en opgraderet, romantisk frokost. 

5. Inviter med dem til et Peech event.
Vi holder ret ofte events. Nogle er uddannende, eksempelvis vores mange talks med forskellige spændede mennesker, vores Peechy Parties eller workshops. Her kan dig og din partner kan blive klogere sammen og måske også klogere på hinanden. Andre events er underholdende, som vores bingo og quiz aftener. Her kan i kan have det sjovt og måske vinde nogle præmier. Uanset hvilket event i vælger, er i garanteret en dejlig oplevelse sammen.

Følg med i vores events her. 

6. En buttplug.

Buttplugs skriger måske ikke romantik, men det gør forstærkede orgasmer måske? En buttplug presser på nerveenderne i anus, og kan forstærke en orgasme. Med Trainy buttplug sættet kan i starte med den mindste udgave hvis i ikke er vant til buttplugs, og så arbejde jer op i størrelse hvis i føler for det.
 

7. En massage.

Det er simpelt, men også en god måde at komme i kontakt med hinanden på. Sæt farten ned og tænd nogle stearinlys så stemningen er sat. Inviter så din partner på massage, som ikke bare er 2 minutters skulderklem. Med lidt DUSK signaturolie kan du starte ved læggene, og så bevæge dig opad. 

 

Se også: Alle vores Valentines Bundles

Læs også: Vores lille guide til sexlegetøj.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.