nærbillede af snefnug

5 sexede vinteraktiviteter

Kan du også have svært ved at finde på, hvilke sexede aktiviteter du og din partner kan lave, når det er koldt udenfor? Her kommer 5 bud, der ikke bliver bremset af det kolde vejr.

Skrevet af somatisk terapeut Molly Mørch

Den kolde

Udnyt kulden til at køle dit sextilbehør ned. Du kan holde legetøjet under den kolde hane eller lægge det på altanen, som tager imod kulde. Det virker bedst med produkter af glas eller metal som f.eks. denne glasdildo. Men husk at det kun skal være et par minutter, det må ikke nå at blive frosset. Du kan også køle din glidecreme ned ved bare at stille den op af et køligt vindue. Vandbaseret glidecreme kan du bruge til alt, jeg anbefaler denne fra Peech.

Den dejlige

Den oplagte indendørs vinteraktivitet er selvfølgelig massage. Husk eventuelt at lægge et tæppe over din massage makker, der hvor du ikke masserer, så de kan holde varmen, hvis rummet er koldt. Skru op for dit massage game med dette massage lys, der forvandler sig til en skøn, lun massageolie. Eller læg din olie på radiatoren et godt stykke tid inden, så den er lun. Synes du, at massage er en udfordring, så læs denne guide til partnermassage. Husk, at man også kan bruge en vibrator til at massere med, det kan være virkeligt dejligt på hele kroppen. Pawny er supergod til dette.

Den varme

Varme behøver ikke altid at komme fra berøring, uldne sweaters eller stearinlys. Send hotte beskeder til din partner, og lad din varme mærke. Du kan sende beskeder i løbet af dagen, eller måske mens I sidder i hver jeres ende af sofaen. Du kan sågar sende beskeder under julefrokosten mens i sidder med familien. Ved du hvad der skal til, for at give din partner røde kinder på den gode måde?

Den julede

Lad kreativiteten og julestemningen sprede sig, når du udfordrer din partner til denne aktivitet. Find glasur, flydende chokolade, krymmel og små skumfiduser og andet frem og pynt hinanden som honningkagefigurer. Vælg et område af kroppen du dekorerer efter bedste evne. Hjælp gerne din partner med oprydningen ved at slikke pynten af, så godt som du kan. Læg eventuelt et ekstra lagen under, så I ikke bliver udfordret med krymmel i sengen i tiden bagefter…

Den risikable

Synes I at de ovenstående lyder lidt kedelige, så er der her en aktivitet for de lidt mere modige. Udstyr jer med jeres yndlings fjernbetjente legetøj og tag en tur i skøjtehallen, ud og bowle eller måske bare ud handle ind. Lad din partner have fjernbetjeningen i lommen. Det kunne f.eks. være denne trussevibrator, eller denne rimming vibrator. Lav gerne aftaler hjemmefra om hvad der er ok, og et tegn for stop eller pause. Husk altid at være respektfuld overfor andre mennesker når I bevæger jer i det offentlige rum. Seksuelle aktiviteter er private, og skal ikke udforskes på bekostning af andres grænser.

Brug ovenstående liste som inspiration, eller find på jeres egne skønne sexede vinteraktiviteter.

Rigtig god fornøjelse.

Molly

Læs også: 6 frække julegaver

Læs også: Sexlegetøjsguide til par

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.