zoomet billede af orange væske

Hvad er nurumassage?

Har du hørt om nuru massage? Det er en form for massage, der skaber en særlig intimitet mellem giver og modtager. Lær mere om nuru massage i vores guide her

Hvad er nurumassage?

Nuru massage stammer fra Japan, og er en erotisk massageform der involverer en masse smørelse - heraf navnet "nuru", der er japansk for "glat". Ved nuru massage bruger man ikke bare hænderne, men hele kroppen til at massere med. Traditionelt bruger man en tang-baseret nuru-gel til at massere med, men man kan også bruge forskellige former for glidecremer eller massageolie.   

Nuru massage er et godt redskab til at give en dybdegående og sanselig oplevelse. Det kan være en måde at udforske massage på en ny måde, bryde med rutinen eller skabe en anderledes forbindelse til partner(e). Læs med, når vi gennemgår trinene i nuru massage, fra forberedelse til teknikker og tips, der kan forbedre oplevelsen for både massør og modtager.

Forberedelse til nuru massage

Det er mest behageligt at udføre nuru massage på en blød overflade, såsom på en seng eller lignende. Da man også skal bruge en del smørelse for at skabe den mest glidende fornemmelse, er det en god ide at lægge håndklæder eller et vandtæt lagen på, hvis man vil udføre massagen på sengen.   

Som nævnt bruger man traditionelt nuru-gel, men tykkere former for glidecreme eller massageolie er også oplagt. Her kan man bruge den silikonebaserede glidecreme Überlube fra Peech, der giver en glat og dejlig fornemmelse. All-In-One massageglidecremen fra System Jo er også et oplagt valg, da den giver en langvarig, glidende effekt. 

Foretrækker man en massageolie med let duft, kan man prøve dette massagelys, der skaber en behagelig massageolie, når det opvarmes. Lyset kan både være en god måde at skabe en sensuel stemning på, og efter cirka 20 minutter har den også skabt nok olie til massage. Sidst men ikke mindst er der denne cannabis massageolie. Massageolie indeholder hampefrøolie, der både giver næring til huden og skabe en beroligende følelse. Uanset om man bruger glidecreme eller massageolie, kan det anbefales at opvarme smørelsen først. Det kan man let gøre ved at holde beholderen under den varme hane i noget tid.

Under nuru massagen

Ved nurumassage skal både giver og modtager af massagen tage alt tøjet af, og smøre sig ind i massageolie eller glidecreme - det mindsker friktionen og gør massagen mere behagelig. Man kan eventuelt skiftes til at være giver og modtager, og modtageren kan starte med at lægge sig fladt på ryggen. Man starter så massagen ved at lave glidende bevægelser med hænder, arme og overkrop. Man kan veksle mellem at lave mere blide, fejende strøg til mere målrettede tryk. Særligt overkroppen er god at bruge til nuru massage, da man med overkroppen nemmere kan give en jævn fordeling af tryk over modtagerens krop. Samtidig bidrager det også til en mere intim og sensuel atmosfære.

Tempo er også en vigtig faktor ved nurumassage. Ved at bruge langsomme bevægelser, skaber man en pirrende stemning og intensiverer den sanselige oplevelse. Med langsomme bevægelser kan giveren udforske modtagerens krop, samtidig med at der opbygges en gradvis spænding.

Efter massagen

Men det er ikke givet, at nurumassage skal være et forspil til eller føre til sex. Derfor er det også en god ide at forventningsafstemme først og mærke efter, om man har lyst til, at massagen kan føre til sex, eller om det "kun" skal være massage.

Det er vigtigt at kommunikere åbent og skabe enighed om ens grænser for at sikre, at begge parter føler sig trygge og komfortable under hele massagen. Uanset om man bruger nurumassage som forspil til sex eller bare som massageform, kan en dejlig afslutning være et fælles bad, hvor man afrunder øjeblikket på en afslappet og intim måde.

 

Læs også: 5 erogene zoner (der ikke er underlivet)

Læs også: Guide til partnermassage

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.