Hvad kan jeg give min kæreste i fødselsdagsgave?

Hvad kan jeg give min kæreste i fødselsdagsgave?

Hvis din kæreste snart har fødselsdag, og du ikke har fundet den gode gave endnu, kan du finde inspiration i vores lille guide her

Gaver til din kæreste

Som når du giver andre gaver, er den bedste gave den, der viser, at du lytter og forstår din kærestes behov. Men nogle gange kan det også være svært at vide, hvad din kærestes behov er - særligt hvis du vil give sexlegetøj og i måske ikke har snakket om jeres seksuelle behov. Hvis du ikke vil spolere overraskelsen, altså at du vil give sexlegetøj i gave, er der flere forskellige måder at finde frem til det rette. 

 

Hvad vil i prøve sammen?

En måde du bedre kan forstå hvilket slags sexlegetøj din kæreste ville være glad for, kan være at snakke om ting du selv kan lide eller vil prøve. Når du selv starter samtalen og åbent deler om din lyst, kan det være nemmere for din kæreste også at dele selv. Måske har i ikke prøvet anal sex eller bare at stimulere anus?

 

Glidecreme

Glidecreme er godt til mange ting, men særligt når man vil lege med anus. Anus producerer ikke selv smørelse, og har brug for ekstra fugt så det føles dejligt - uanset om du har penetrerende analsex eller bliver udenpå. Vores vandbaserede glidecreme er let og ikke-klistret, og er god hvis i vil holde jer udenpå. Til de lidt længere omgange kan en silikonebaseret glidecreme være oplagt, da den ikke bliver absorberet af huden så hurtigt som vandbaseret. Her er denne glidecreme fra Pjur et godt bud.  

 

Et buttplug sæt

Når glidecremen er på plads, kan et buttplug sæt i forskellige størrelser være oplagt - særligt hvis i vil varme op til penetrerende analsex. I kan starte med at massere med den mindste størrelse udenpå, og så indsætte den når i føler jer klar. 

Men husk at du ikke må bruge silikonelegetøj med silikonebaseret glidecreme, det nedbryder overfladen!

 

En lille vibrator

En lille vibrator som Pebble er særligt god, fordi den ligger godt i hånden og er nem at rykke rundt. I kan bruge den til at udforske hinandens erogene zoner, og finde ud af hvor vibrationerne føles bedst. Hvis du vil lære lidt mere om erogene zoner, kan du også læse vores guide her.     

En vibrator kan også være god til at afslappe anus. Det kan både løsne dig op til penetrerende analsex, og bare give en dejlig, vibrerende massage udenpå. 

 

En wand

Er i glade for vibrationer, kan en kraftigere vibrator som denne Cheeky Wand også være god. Den kan holdes mod anus, mellemkødet eller andre erogene zoner, og give en dejlig massage. Hvis du vil lære mere om wands og hvordan du vælger den helt rigtige, kan du også læse vores guide her.   

 

Hvad kan din kæreste lide? 

En anden måde du kan finde ud af hvad din kæreste vil have, kan være at tage udgangspunkt i hvad de allerede har eller kan lide. Måske har din kæreste en vulva, og er glad for klitorisstimulering?

 

En klitorisstimulator

Den klassiske klitorisstimulator fra Satisfyer er et rigtig oplagt bud når det kommer til klitorisstimulatorer. Stimulatorer fungerer ved at udsende luftbølger fra den lille åbning, og i denne udgave kan silikone kanten rundt om åbningen samtidig vibrere! Hvis din kæreste allerede har en Satisfyer, og skal forkæles med lidt nyt, kan du også se resten af vores klitoris stimulator udvalg her.

 

En vibrerende penisring      

Måske har din kæreste en penis, og har stiftet bekendtskab med penisringe før. Men har de prøvet en vibrerende penisring? Denne vibrerende udgave fra Satisfyer har 10 forskellige vibrationsindstillinger, og kan stimulere både dem og dig med de kraftige vibrationer. Penisringe hæmmer blodcirkulationen, hvilket kan give kraftigere erektioner og mere intense orgasmer. Når den samtidig vibrerer, får man en virkelig stimulerende massage oveni. Win win!

Bondage tape

Er din kæreste glad for bondage og magt lege, kan denne bondage tape være en god gave. I kan bruge den til at binde håndleddene sammen, og så pirre hinanden. Her er det også oplagt at tage andre sanselige redskaber med, som denne fjer tickler eller denne læder paddle. Skift mellem de forskellige fornemmelser, som en kærlig hånd og så et lille klap med en paddle.  

 

Læs også: Sexlegetøjsguide for begyndere

Læs også: Tips til vibratorer til penis

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.