Silhuet kvinde gardiner

Erotisk novelle: Dansende silhuetter på hendes lagen

Skrevet af Karla

Dansende silhuetter på hendes lagen

De røde, gulvlange gardiner og aftensolens sidste stråler skaber tilsammen livlige orange skikkelser på værelsets vægge. Hver gang brisen tager fat i det lette stof, bevæger runde former sig dansende fra venstre til højre og dekorerer rummet så fint.

Jeg ligger i sengen med lagnet mellem benene. Det er kun det ene ben ud af en hel krop, som bliver dækket til. De andre legemer ligger nøgne og frie i håbet om at blive afkølet.

I dag har været en varm dag, og jeg kan mærke, hvordan solen har gjort min hud øm og rosa. En blanding af saltvandsrester, sved og forbrændt hud gør det svært for mig at glide let hen over sengens hvide lagen. I stedet ligger jeg stille med øjnene lukket i. Øjenlågets røde inderside er identisk med hvad der foregår på soveværelsets endevæg, og alt sammensmeltes.

Der går ikke længe før, den varme farve bliver erstattet med et smukt ansigt, som kysser min hals blidt. Gyldne krøller svinges hen over mit bryst, og det hele føles pludseligt endnu varmere.

Hendes mund er halvåben, og læberne føles bløde og medgørlige. De bevæger sig let op ad halsen og slutter omme bag øret. Her strammer hun munden en smule ind og udstøder, hvad man ville kalde en kysselyd. Hun løfter hovedet og kigger mig direkte i øjnene. Hun er smuk.

Mit blik bevæger sig langsomt hen over et meget symmetrisk og solbrunt ansigt, hvor de fregnede kinder har fået en rødlig undertone. Mellem øjenbrynene kan man ane to fine linjer, som har fået lov at blive lidt endnu. Et tydeligt tegn på hvor kraftfulde solens stråler har været i dag.

Jeg får øje på små svedperler, der langsomt har omringet hendes perfekte næse, og som nu også er i færd med at overtage pladsen lige over overlæben.

Rummet er varmt, og jeg kan selv mærke, hvordan mine lår langsomt begynder at brænde. Jeg bevæger forsigtigt det ene ben en smule til venstre. Hun må endelig ikke tro, at jeg er ukomfortabel, og derfor prøver jeg ihærdigt at undgå nogle pludselige bevægelser. Det må ikke stoppe nu.

Idet jeg får skabt et lille mellemrum mellem benene, mærker jeg straks en brise ramme mit svedige inderlår, det føles rart.

Hun sidder oven på mig med et knæ på hver side af mine hofter. Hun er lænet forover, og jeg kan mærke hendes vejrtræning mod min hud. Hænderne er placeret på den bløde madras lige over mine skuldre og ikke langt fra ørene. Et hurtigt buk i hendes albuer fører os sammen, og vi er nu helt tætte. Hendes brystvorter møder mine, og straks danser de tæt. Det føles rart, og min vejrtrækning bliver dyb og lidenskabelig. Vores læber rør hinanden, men uden egentligt at kysse. I stedet deler vi hinandens vejrtrækning mens vores fortænder uundgåeligt støder sammen. Jeg inhalerer hende, og hun inhalerer mig. To mennesker bliver til ét, og pludselig føles omgivelserne sløret og ligegyldige. Jeg lukker øjnene og byder hendes tunge velkommen med min egen. De snor sig om hinanden, mens vores hænder ihærdigt og synkront bevæger sig rundt til stederne, de kan nå. De steder hvor der er varmt og vådt. Det hele føles boblende og blødt, og i momentet ville jeg ønske, det aldrig sluttede.

En sitrende, nærmest elektrisk følelse, dannes i mit underliv, bevæger sig op gennem maven og laver et stød i min brystkasse, inden jeg får skabt en hvinene lyd, der kraftfuldt bevæger sig udover mine læber. Hun griner kærligt.

’Var det virkelig så dejligt’, spørger hun mig. Jeg nikker smilende og lukker øjnene igen. Vores tunger finder hinanden i blinde og vi fortsætter.

 

Læs også Karlas anden erotiske novelle: Uden udgang 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.