Lyt til alle afsnit af Peechy Pod

Lyt til alle afsnit af Peechy Pod

Peechy Pod er en Podcast af Peech hvor vi i hvert afsnit tager et nyt emne op der relaterer sig til sex og kroppen. I hver episode inviterer vi to nye gæster ind i studiet som ved en masse om det pågældende emne og som deler deres erfaringer med os.

Hvad kan du høre om i Peechy Pod?

I Podcasten får vi besøg af både kloge eksperter der fortæller om kroppen og seksualitet, men også almindelige mennesker der har lyst til at fortælle om deres oplevelser og tanker når det kommer til deres kroppe, følelser og sexliv. Vi taler om sex fra et åbent og nysgerrigt perspektiv med et formål om at gøre dig, og alle andre der lytter med, klogere på både sig selv og på andre. Vi prøver at give dig svar på de ting du går og undrer dig over, som der måske ikke blev talt om i den seksualundervisning du havde i folkeskolen.

Hvis du vil dykke ned i ny viden om emner som Myten om mødommen, Etisk non-monogami og åbne forhold, Sex når man er transkønnet eller non-binær, Mindsket sexlyst på antidepressiv medicin, Menstruationssex eller Hjertesorger og det gode breakup, så find alle episoder af podcasten Peechy Pod her.

 

Lyt til episode 1 her:

Spotify

iTunes

Soundcloud

 

Lyt til episode 2 her:

Spotify

iTunes

Soundcloud

 

Lyt til episode 3 her:

Spotify

iTunes

Soundcloud

 

Lyt til episode 4 her:

Spotify

iTunes

Soundcloud

 

Lyt til episode 5 her:

Spotify

iTunes

Soundcloud

 

Lyt til episode 6 her:

Spotify

iTunes

Soundcloud 

 

Lyt til episode 7 her:

Lyt på Spotify

Lyt på iTunes

Lyt på Soundcloud

 

Tilrettelægger, vært og klipper: Ida Muus

Musik: Hex Electronix

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.