Lyt til Peechy Pod Episode 2: Etisk non-monogami og åbne forhold

Lyt til Peechy Pod Episode 2: Etisk non-monogami og åbne forhold

Fortællingen om at to personer mødes og lever lykkeligt til deres dages ende er en kliché, men ikke desto mindre virkeligheden for de fleste – i hvert fald når vi snakker om tosomheden i forholdet i denne episode af vores podcast. Monogami er normen, men hvad nu hvis man ikke kan finde lykken i bare én person?

Etisk non-monogami og åbne forhold

Der findes utallige måder at være non-monogam på, og man kan sagtens have sunde romantiske og seksuelle relationer med flere end én partner på samme tid. 

Det mener Anne Sofie Boelsmand (på Instagram @fissenbollemand) og sexologisk coach Sofie Krog (sofiekrog.dk) i hvert fald, som i dette afsnit fortæller om hvad der er op og ned i etiske og samtykkende non-monogame forhold.

I episode 2 af vores podcast, snakker vi om hvad der skal til for at have sunde non-monogame relationer og hvorfor det fungerer for nogle og ikke for andre, om kommunikation og prævention og hvordan man kan anse sit kærligheds- og sexliv som en hobby eller en virksomhed.

I Peechy Pod diskuterer vi sex, og alle de forestillinger vi har om sex, sammen med kloge og kyndige gæster – men måske fra en lidt anden vinkel end den du er vant til fra seksualundervisningen i folkeskolen. Lyt med og bliv klogere på dig selv og på andre.

Lyt på Spotify her.

Lyt på iTunes her.

Lyt på Soundcloud her.

 

Hvis du vil have et overblik eller lytte til andre episoder, har vi samlet alle episoder af Peechy Pod her

 

Tilrettelægger, vært og klipper: Ida Muus

Musik: Hex Electronix

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.