Lyt til Peechy Pod Episode 3: Etisk non-monogami og åbne forhold

Lyt til Peechy Pod Episode 3: Sex som transkønnet og/eller non-binær

Måske du har nogle ret specifikke forestillinger om hvad dine sexpartnere godt kan lide og hvordan sex skal foregå mellem jer. Du ved hvordan man skal tage fat om en penis eller hvordan man rører ved bryster så det føles rart, og selvfølgelig kalder man en fisse for en fisse. Men hvad nu hvis den person du har sex med ikke passer ind i de forestillinger du har om køn, som er de eneste du har lært at kende gennem seksualundervisning, porno og popkultur?

Sex som transkønnet og/eller non-binær

I denne udgave af vores podcast, fortæller Charlie Hanghøj og Vega Hultén-Pein om hvordan det er at have sex når man er transkønnet og/eller non-binær, og gør dig klogere på hvordan du egentlig bør tilgå sex med andre mennesker – uanset om du er ciskønnet, transkønnet, non-binær eller noget helt fjerde.

I Peechy Pod diskuterer vi sex, og alle de forestillinger vi har om sex, sammen med kloge og kyndige gæster – men måske fra en lidt anden vinkel end den du er vant til fra seksualundervisningen i folkeskolen. Lyt med på det tredje afsnit af vores podcast, og bliv klogere på dig selv og på andre.

 

 

Lyt på Spotify her.

Lyt på iTunes her.

Lyt på Soundcloud her.

 

Hvis du vil have et overblik eller lytte til andre episoder, har vi samlet alle episoder af Peechy Pod her

 

Tilrettelægger, vært og klipper: Ida Muus

Musik: Hex Electronix

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.