Lyt til Peechy Pod Episode 5: Menstruationssex

Lyt til Peechy Pod Episode 5: Menstruationssex

Hvis du er et menneske der menstruerer vil du sandsynligvis gennemleve op mod 3.500 dage med menstruationsblod i løbet af dit liv. Det er 3.500 dage som for mange er forbundet med skam, der forhindrer dem i at have sex. Men hvorfor er det egentlig så grænseoverskridende at vise sit blod frem i seksuelle relationer, og hvad nu hvis vi bare kalder “menstruationssex” for “sex”?

Menstruationssex

Emma Libner, der står bag instagramprofilen kh_underlivet, og Peech-ambassadør Kathrine Graa diskuterer menstruationssex i alle dens røde nuancer, og kommer med tips til hvordan man undgår uigenkaldelige blodpletter på topmadrassen og hvorfor det egentlig kan være ekstra lækkert at dyrke sex når man menstruerer.

Man skal regne med at det bliver lidt messy, men som de forklarer er det ikke nødvendigvis nogen dårlig ting: Rengørings-aftercare kan nemlig være ret cute. Blod er hverken uhygiejnisk eller klamt, men det kan alligevel være svært at tale om – Emma og Kathrine forklarer i podcasten hvor disse misforståelser stammer fra og diskuterer hvordan man kommunikerer med sine sexpartnere om det blod, der på naturlig vis kan være en del af sex en gang imellem.

I Peechy Pod diskuterer vi sex, og alle de forestillinger vi har om sex, sammen med kloge og kyndige gæster – men måske fra en lidt anden vinkel end den du er vant til fra seksualundervisningen i folkeskolen. Lyt med og bliv klogere på dig selv og på andre.

 

 

Lyt på Spotify her

Lyt på iTunes her

Lyt på Soundcloud her

 

Hvis du vil have et overblik eller lytte til andre episoder, har vi samlet alle episoder af Peechy Pod her


Tilrettelægger, vært og klipper: Ida Muus
Musik: Hex Electronix

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.