Lyt til Peechy Pod Episode 6: Hjertesorger og det gode breakup

Lyt til Peechy Pod Episode 6: Hjertesorger og det gode breakup

Breakups kan være svære – uanset om man har været kærester og boet sammen i fem år eller kun har datet hinanden i et kort stykke tid. Det kan ende i stor smerte og hjertesorg, og måske det kan føles som om man aldrig kommer over dem.

Hjertesorger og det gode breakup

Men frygt ej: Marie Jedig og Milo Kinnock, der begge har gennemgået flere forhold og breakups, forsikrer dig om, at det hele bliver okay igen. I dette afsnit taler de om alt det der kommer efter et endt forhold: Sorgerne, følelserne, teenage-tragedien, hvordan man coper med et knust hjerte, breakup-sex, hvordan man egentlig slår op, at undvige sin eks på Instagram, kontakten efter breakuppet og om man overhovedet kan blive venner med sin eks.

I denne podcastepisode fortæller Marie og Milo om deres forgangne knuste hjerter, og tænker tilbage på de gange hvor det gjorde allermest ondt. Det er ikke fordi det gør mindre ondt i voksenlivet end det gjorde da man var teenager, men man har flere redskaber til at kunne abstrahere fra de svære følelser. De kommer med råd og svarer på spørgsmål fra hjerteknuste lyttere, og giver håb til alle jer der går rundt og tror, at i kommer til at have ondt i hjertet for altid.

I Peechy Pod diskuterer vi sex, og alle de forestillinger vi har om sex, sammen med kloge og kyndige gæster – men måske fra en lidt anden vinkel end den du er vant til fra seksualundervisningen i folkeskolen. Lyt med og bliv klogere på dig selv og på andre.

 

 

Lyt på Spotify her

Lyt på iTunes her

Lyt på Soundcloud her

 

Hvis du vil have et overblik eller lytte til andre episoder, har vi samlet alle episoder af Peechy Pod her

 

Tilrettelægger, vært og klipper: Ida Muus

Musik: Hex Electronix

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.