Guide til at komme ind i swingerklub

Den korte guide til at komme ind i swinger universet

Har du overvejet at komme ind i swingermiljøet, men har ingen anelse om hvordan du kommer i gang? Læs med i guiden her og få gode råd

Inden dit besøg

 1. Undersøg hvilke og om der er nogen swingerklubber i nærheden af hvor du bor. Hvis du bor tæt på en klub, kan du med fordel tage en klub der ligger lidt længere væk, for at spare dig for: "jeg-håber-ikke-jeg-møder-nogen-jeg-kender" tanken.

 2. Tjek klubbens hjemmeside ud og se billeder af klubben. Nogle af klubberne har en chat side, hvor man kan oprette en bruger og så chatte med andre i miljøet – det kan man med fordel benytte sig af, for der er mange som gerne vil hjælpe nye ansigter til deres første møde.

 3. På klubbens hjemmeside vil det ofte fremgå, hvornår de har rundvisning – rundvisningerne foregår som regel med tøj på og sammen med andre nye.

 4. HUSK!
  - Det er bedre at fortryde noget du ikke gjorde, end at overskride grænser som du måske senere vil fortryde. Du kan altid komme igen dagen efter og lave det som du ikke fik lavet.
  - OG: Et nej er et nej. Folk skal spørge, før de rører dig.

 5. Du behøves ikke at bruge dit eget navn. Det kan være en god idé at overveje hvilket navn du vil bruge, hvis folk spørger dig om det. Nogen bruger deres profilnavne, fordi så kan man også skrive sammen inden på klubbens hjemmeside og andre bruger deres egne navne.

Til dit første besøg

 1. Der er altid nogen til at tage imod dig i klubberne, fortæl disse værter/værtinder at du er ny – uanset om du tager til rundvisningen eller ej. For så vil de holde et ekstra øje med dig.

 2. Påklædning: Det vigtigste er, at du har noget på, som gør at du føler dig tilpas, og som du føler dig sexet i. Om det er hofteholdere, en kjole eller en kåbe er ligegyldigt.

 3. Det kan ses på lang afstand at man er ny, så vær åben omkring det overfor de andre i klubben og prøv at hvil i det, selvom det kan være svært med så mange nøgne kroppe rundt om en. Hvis folk ved man er ny, så bliver der også taget lidt mere hensyn til en.

 4. Hvis du er i tvivl om du har lyst til at lave noget frækt, så vent hellere, for chancen skal nok byde sig igen!

 

Læs også: Om at gå i swingerklub - fordomme, regler og oplevelser i swingerklubber

Læs også: En aften i swingerklub - oplevelser fra en swinger

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.