En aften i swingerklub

En aften i swingerklub

Om en aften i swingerklub 

Mit navn er Line, jeg er 25 år og jeg er kommet i swinger miljøet i halvandet år. 

Jeg har næsten altid en sitrende fornemmelse i maven på vej til en klub. Fornemmelsen sitrer af forhåbning om noget frækt, tanker om hvad jeg har lyst til den pågældende aften og spænding i maven. Jeg ankommer og værtinden tager imod mig i entréen. Jeg tager mit tøj af og har i dagens anledning valgt at tage et rødt sæt undertøj på, som jeg føler mig dejlig, fræk og en smule uskyldig i. Jeg har ingen aftaler med nogen, så jeg ser hvad der er af muligheder i klubben, og ser om der er noget, der kan lokke det uskyldige ud af mig.

Jeg går en runde i klubben, som jeg plejer, for at se hvem der er, hvor mange mennesker der her og hvad de eventuelt laver. Der er ikke så mange i baren, men oppe på førstesal er der forskellige mennesker, der laver noget frækt. Et par står og kysser i den det store åbne rum på førstesalen, en kvinde ligger på en briks imens en mand er i gang med at tage sig godt af kvindens underliv med sin mund. Jeg står og kigger på kvindens nydelse og bliver betaget af deres energi. Jeg får øjenkontakt med manden og smiler til ham. Efter at have kigget på dem et stykke tid, beslutter jeg mig for at se, hvad der ellers sker i klubben.

Efter en runde i huset er der ikke noget andet, der har vækket min opmærksomhed, men jeg syntes parret på 1. sal var pokkers frække. Så jeg går op på førstesal igen, manden møder mit blik og smiler og nu kigger kvinden også på mig. Manden fører kvinden ud på gulvet, stiller sig bag hende og spørger mig om jeg vil være med. Jeg nikker og smiler og går hen til dem. Jeg fortæller dem at jeg er ny i miljøet, men at jeg syntes de er lækre. De smiler og siger at vi bare tager det stille og roligt.

Manden og jeg starter med at kysse kvinden på hendes krop. Vores blik mødes og hun smiler til mig. Jeg kysser kvinden på munden, imens manden stadig forkæler hendes krop med kys og berøringer. Hun tager mig i hånden og fører mig over til den briks som hun tidligere blev forkælet på. Jeg lægger mig og de begynder nu at berøre og kysse min krop. Hun tager sig kærligt af mine bryster, imens han rører ved mine ben. Hendes blik møder mit og jeg fornemmer vores energi mødes. Vi begynder at trække vejret på samme måde og vores blik bliver mere og mere intens. Jeg kan mærke energien der samler sig i min krop og kan mærke at mit underliv trækker sig sammen, til trods for at der ikke er nogen, der berører det.
Jeg får min første orgasme ud fra energi og ikke fra berøring af mit underliv – det føltes skørt og jeg bliver en smule befippet, fordi jeg har ikke prøvet eller hørt om noget lignende før. Da jeg kigger mig omkring ser jeg nu at der står 15 mennesker omkring os og en del spiller pik. Det får mig tilbage til virkeligheden og jeg kan mærke at jeg har brug for at sunde mig, så jeg siger tak for oplevelsen og går ned i baren for at få en tår at drikke. Efter et stykke tid kommer parret ned og spørger om jeg er okay, hvilket jeg siger jeg er, men at det bare var overvældende. Jeg leger ikke mere med parret den dag.

Men jeg ser heller ikke andet i klubben jeg har lyst til at lave frække ting med, så derfor slutter jeg aftenen af med onani i klubbens biograf, hvor der bliver vist porno.

Sidenhen har jeg fundet ud af de mange forskellige måder jeg kan få orgasme på ved berøring, energier, lyde mm. Og har fundet ud af, at min hemmelighed bag det er at lægge indholdet af mit hoved i garderoben, hvor jeg også lægger mit tøj.

 

Læs også: Den korte guide til at komme ind i swingermiljøet

Læs også: Om at gå i swingerklub - fordomme, regler og oplevelser i swingerklubber

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.