Fem gode grunde til at blive forkælet af årets mest sexede julekalender

Fem gode grunde til at blive forkælet af årets mest sexede julekalender

Peech er her for dig, som altid og i år har vi noget særligt til jer i december. Med jul i hjertet vil Peech gøre din december lidt ekstra fræk. I den mørke vintertid vil Peechs julekalender lyse din hverdag op og holde dig lun under dynen istedet for at stresse rundt i centre og butikker. 

Glæd dine nærmeste med vores adventskalender!

Igen i år har Peech sammenstøbt sin egen adventskalender. Der er hele tre styks man kan vælge imellem. Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Peech har udvalgt store og små produkter i tre pakker, som gør din december ekstra fræk og fyldt med kærlighed.

Jul er ikke kun julestres, julemad og julemarkeder. Man skal huske selvkærligheden, kærlighed til dem du holder af og de kreative gaveidéer (her taler vi selvfølgelig om sexlegetøjet 😉).

Peech udvalgt nogen gode grunde til hvorfor du skal købe julekalenderen fra os til dig selv eller en du holder af:

1. Julen er fællesskabets store højtid, men man har stadig brug for aftener alene hjemme under dynen med dit sexlegetøj og en kop varm kakao.

2. Din gode ven har en tendens til at blive lidt jule- og vinterdeprimeret. I år vil du forkæle dem med lækre vibrationer, så de kan mærke sig selv og hygge sig under dynen.

3. Din partner ejer alt og nægter at skrive en ønskeliste. Det er den ultimative udfordring, men igen må vi jo erkende, at alle kan bruge noget fra Peech.

4. Du har været ekstra stresset op til jul og har svært ved, at finde grunde til at blive hjemme og droppe jule-tjuhejet. Men hvis du laver en aftale med dig selv og din nye gave fra Peech julekalender, så har du jo god grund til at blive hjemme.

5. Julen kan godt gå hen og blive et stort forventnings ræs mellem dig og din partner. Måske i har tendens til at glemme "The naughty stuff" og bruger aftenen med julekonfekt og 'The julekalender' (hvilket også kan noget). Men med Peech julekalender vil det måske være nemmere at pakke julekonfekten væk og gå på opdagelse med hinanden?

Der er så mange gode grunde til at købe en adventskalender fra Peech; Om du har brug for at spicy julehumøret lidt op, være ekstra kærlig omkring dig selv eller din partner eller du er løbet tør for den gode gaveidé. Så tror vi, at hvis du hver søndag i advent bliver forkælet med en fræk gave får en ekstra god december i år.

Og husk julen handler om kærlighed. Kærlighed til dig selv, til din partner eller en anden du har nær. Peech ønsker jer alle en skøn, fredelig og fræk december.

🎄 Find Peech julekalender her! 🎄

Gå også på opdagelse i vores udvalg af sexlegetøj som dildoer, vibratorer og wands

Læs også: Hvad kan jeg give min kæreste i julegave?

Læs også: Hvad kan jeg give i 1-års gave?

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.