Om at gå i swingerklub

Om at gå i swingerklub

Der er megen mystik og fordomme når det kommer til swingermiljøet - men hvordan er det egentlig? Læs om en oplevelse fra swingermiljøet her 

Hvorfor startede jeg i swingerklub?

Mit navn er Line og jeg er kommet i swinger miljøet i halvandet år. Jeg var træt af one night stands, hvor udløsning som regel var målet og hvor jeg ofte var for fuld til at huske om knaldet var godt eller skidt dagen efter. Generelt syntes jeg, at jeg havde haft for lidt sex i mit 25-årige liv og jeg var ikke selv klar over hvad jeg godt kunne lide og hvad jeg ikke kunne lide seksuelt, så det var mit udgangspunkt for at begive mig ud på mit swinger eventyr.

Swingerklubberne og jeg selv som klubgænger er blevet mødt af ret mange fordomme. Jeg skal heller ikke sige mig fri fra at have fordomme inden jeg kom ind i miljøet, men mange af dem har jeg gjort til skamme. I starten var det min plan ikke at fortælle mine veninder om min gang i swinger miljøet, men jeg blev draget og syntes simpelthen jeg blev nødt til at dele mine indtryk og oplevelser, for jeg blev ganske enkelt taget med bukserne nede – bogstavelig talt.

Jeg ser selv klubberne nu som et sted hvor jeg ikke skal huske mine sexpartnere på at bruge kondom og hvor der altid er nogle folk omkring dig – så derfor er det dét sikreste sted jeg nogensinde har dyrket sex med fremmede. Man undgår simpelthen at skulle tage med fremmede hjem og diskussion om hvorvidt kondom er en god idé eller ej. Ligeledes ser jeg også klubberne som et slags fristed for mit hoved, hvor tankerne om dagligdagen og arbejdet bliver lagt ude i garderoben sammen med mit tøj, og så er jeg 100% til stede i min krop og dens lyster. Miljøet er også ret befriende fordi der kan tales alt om fra vejret, politik, sexstillinger og latex. Miljøet er også befriende fordi ens sociale klasse bliver lagt ude sammen med ens tøj, så alle er på en måde mere ligeværdigt og du ved ikke om du har sex med direktøren, pedellen eller taxachaufføren. Jeg har også været i klub uden at have sex, men hvor jeg bare har socialiseret med folk og drukket sodavand.


Fordomme

Nogen af de fordomme som jeg selv havde inden jeg begyndte at komme i swingerklub var, at der var mange gamle mænd, at det var et lidt snusket sted, at der var meget lak og latex og det oftest var folk med særlige seksuelle lyster der kom i klub.

Selvfølgelig er der gamle mænd, men der er også mange unge mænd og kvinder, hvilket overrasket mig. Det er også tema aftener for unge under 35 år og der plejer at være ret mange, så hvis man ikke er til det ældre, så kan det være en god idé at komme til sådan en aften.

Jeg blev overrasket over hvor hyggeligt der var i den primære klub som jeg går i. Belysningen er jo selvfølgelig afdæmpet, men det er ikke lige så snusket som jeg havde forstillet mig. Selvfølgelig hjælper det også at man tilbringer tid og får oplevelser der, for så forstår man bedre hvorfor læder møbler er en god idé og hvorfor det kan være behageligt med gulvtæppe i baren - for det kan jo være man lige pludselig får lyst til at knalde imens man drikker kaffe 😉

Udover en del møbler med læder, så syntes jeg ikke der kommer mange i den klub jeg kommer i, iført hundemasker eller latexdragter. Det er mine erfaringer at der er nogen klubber som har mere ry for at være ekstra kinky både i menneskernes mindset og i deres påklædning – så på den måde er der jo noget til alle.

De fleste klubber holder forskellige temaaftner som fx tantra, BDSM-skole, biseksuelle aftener eller for unge mennesker. Så det kan være en god idé at kigge på disse temaaftner hvis man er ny i miljøet og man ved hvad man godt kan lide, fordi man her kan blive inspireret og klogere indenfor det givet tema.

 

Læs også: En aften i swingerklub - oplevelser fra en swinger

Læs også: Den korte guide til at komme ind i swingermiljøet

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.