Organisationer der tilbyder gratis eller billig psykolog hjælp

Organisationer der tilbyder gratis eller billig psykolog hjælp

For at have det godt i kroppen, er det også vigtigt at have det psykisk godt. Psykologhjælp kan være dyrt, og derfor uoverskueligt. Hvis man har det dårligt, er det vigtigt at opsøge hjælp og tale med nogen. Vi har samlet forskellige gratis og fysiske tilbud til samtale- og psykologhjælp, for en sund seksualitet kommer kun hvis man har det godt.

LGBT+ Rådgivning

LGBT+ tilbyder rådgivning i København, Aarhus og Aalborg. De kan bl.a. hjælpe med spørgsmål, og snakke om køn, krop og seksualitet, i et fortroligt og trygt rum. Al rådgivning er gratis.

Headspace

Headspace er en ungdomsorganisation med tilbud for alle op til 25 år. Headspace har 26 steder i hele Danmark. Samtalerne kan handle om alt, og er gratis.

Ungterapi

Ungterapi er et fællesskab af unge psykologer, som ønsker at hjælpe andre unge. Princippet er fra ung til ung, samtalerne uformelle og afslappede og priserne helt i bund for at alle har mulighed for at få hjælp.

Privat psykologhjælp

I dette efterår har regeringen, indført gratis psykologhjælp for unge mellem 18-24 år, som lider af angst eller depression. Det første skridt er at søge læge og få en henvisning. Din læge kan hjælpe dig med, at finde psykologer i nærheden af dig. 

Studenter rådgivningen

Studenter rådgivningen er gratis social- og psykologhjælp. De er tilgængelig for alle, der er igang med en videregående uddannelse. De tilbyder individuel og gruppesamtaler. Tilbuddet er gratis.

Elena Leah psykolog

Elena Leah er psykolog, og i hendes praksis er der tre unge psykologer med speciale i ungeliv. De tilbyder gratis kemisamtaler hvor man kan se sin psykolog an og derefter prioriterer de, at man kan komme til inden for en uge. Elena Leah holder til i København.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.