Introduktion til transmaskuline produkter

Introduktion til transmaskuline produkter

Denne guide er en lille introduktion til transmaskuline produkter, og du kan læse med om det er til eget brug, eller bare for at blive klogere. 

Hvad er en stroker?

En stroker er et sleeve, som kan sættes på skaftet af penis, gerne med lidt glidecreme. Strokeren køres op og ned af penis i det tempo man ønsker.

I transmaskulin sammenhæng kan en stroker også give nydelse til dig, der er FTM/transmaskulin/ikke binær i flere stadier af din medicinske, kønslige udvikling. For personer, der ikke tager hormoner, kan det være sværere at finde en stroker, der passer, end personer der har gennemgået længere hormonbehandling og/eller operation. For at få mest ud af produktet, er det vigtigt at finde en stroker, som passer dig i diameter. Strokers findes i mange forskellige former og farver og kan både være vibrerende eller have en rillet inderside.

The New York Toy Collective har lavet modellen Jack for at skabe en 2-in-1, der både fungerer som en penis stroker og en packer. Jack er lavet af 100% blød silikone, som kan koges ved rengøring og bruges med både hybrid- og vandbaserede glidecremer. Indersiden er ribbet og giver et dejligt vakuum hos alle med en diameter på over 1,27 cm og kan selvfølgelig også udvide sig. Jack kan også bruges til en mindre størrelse, men vil ikke give samme sugeevne ved brug. 


Hvad kan en packer?

En packer er til dig, der ønsker en bule i bukserne. En packer har det formål, at det med tøj på ligner og kan føles som om man har en penis. En packer er formet som en penis i slap tilstand, er meget blød og er derfor ikke tiltænkt penetration.

Vores packer fra StrapU giver dig en realistisk bule i bukserne og kan fastsættes enten i undertøjet eller i et harness for en mere stabil fastholdelse af packeren. Packeren fra StrapU vil give indtrykket af en slap penis i underbukserne. Denne packer er lavet af krops sikker TPE, som har en blød og fleksibel følelse - et tip kan være at børste packeren med lidt kartoffelmel for at sikre en behagelig, ikke-klistret følelse ved længerevarende brug. 


Hvad betyder STP?

STP står for “stand to pee” og er, som navnet antyder, til personer uden penis, som gerne vil tisse stående. En STP kan være en hjælp for personer med kønsdysfori og mere lavpraktisk ved urinalet på offentlige toiletter. En STP har altså flere formål både praktisk, æstetisk og mentalt.  

Produktet Sam fra New York Toy Collective er en STP packer, som bruges ved at placere packeren i dit undertøj og sørge for at holde den fast når du tisser. Du kan med fordel gøre brug af et harness, for at sikre fastholdelsen ved brug. Selvfølgelig kan det kræve lidt øvelse de første gange, du prøver det. Sam har et realistisk udseende og en tilpas størrelse i sine 7,6 cm skaftlængde, hvilket også gør det til en ideel packer. 


Hvad er binder tape? 

Binder tape (kaldes også for trans tape) bruges til at binde brystvævet ind, så man får indtrykket af en flad brystkasse under trøjen. Ligesom packeren kan binder tape hjælpe med kønsdysfori, mental sundhed og selvværd ved at lade dig udtrykke din kønsidentitet præcis som du vil. Der findes mange forskellige måder at binde på (se eksempelvis her), men allervigtigst er at undgå at binde tapen hele vejen rundt om din brystkasse, da du risikerer at gøre skade på dine ribben og forringe din vejrtrækning. Husk også at give kroppen en pause engang imellem, da det kan være hårdt for den at have binder på over længere tid. 

Vores bindertape er lavet af 95% bomuld og 5% spandex og kan bruges til hverdag, til træning og endda i vand. Når du er færdig med tapen, skal du huske at bruge olie, eksempelvis mandel- eller kokosolie, til at blødgøre tapen, til at fjerne den.


Hvad er en transmaskulin pumpe?

Transmaskuline pumper har til formål at øge følsomheden i dine kønsorganer. For at bruge den transmaskuline pumpe skal man sætte cylinderen over sine kønsorganer, hvorefter du pumper blidt. Der skabes på denne måde et vakuum, som giver øget følsomhed og gør berøringen mere intens. 

New York Toy Collective har lavet et transmaskulin pumpe, med tre forskellige cylindere, så det er nemmere at finde en størrelse der passer dig. 

 

Læs også: Sådan fjerner du binder tape

Lyt til: Peechy Pod episode 3: Sex som transkønnet og/eller non-binær

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.