Guide Sådan rider du din(e) partner(e)

Guide: Sådan rider du din(e) partner(e)

At ride referer til en sexstiling, hvor du er ovenpå din partner og bevæger dig op og ned eller frem og tilbage, mens din partners penis er oppe i dig enten vaginalt eller analt. Det er en form for sex, hvor du er i kontrol, og kan bestemme både tempo og dybde af penetrationen. Når det kommer til at ride – og at have sex i det hele taget – er det vigtigt at huske på, at det ikke er en performance, hvor det handler om at mestre en særlig teknik. Det er et samspil, hvor I har sex på måder, der føles pirrende og dejlige for både dig og din(e) partner(e). Prøv jer frem, vær tålmodige, og hav det sjovt!

Inden du rider din(e) partner(e)

Inden du rider din(e) partner(e) er det en god idé at sørge for, at penis er helt stiv. Er den ikke det, vil den med større sandsynlighed ryge ud ad dig. I kan eventuelt anvende en penisring for at forstærke og fastholde erektionen. Når man rider, er særligt ens overkrop blottet. Hvis du ikke føler dig komfortabel med det, kan du overveje, om det er en god sexstilling for dig – du kan med fordel tage en snak med din(e) partner(e) om det.

Udforsk vores sortiment af sexlegetøj til penis, herunder som omtalt penisringe, som med fordel kan bruges, når du skal ride din(e) partner(e).

Øv dig i at ride din(e) partner(e)

Inden du kaster dig ud i at ride din(e) partner(e), kan du med fordel prøve at undersøge, hvordan det føles mest komfortabelt for dig at ride. Sæt dig først på knæene på enten din seng eller gulvet – sæt dig herefter ned, så der er kontakt mellem dine lår og lægge. Du kan prøve enten at pege dine fødder ud, så dine ben former et W – eller du kan prøve at sprede dine ben, så dine ben former et V. Du kan også sætte fodsålerne i madrassen eller gulvet, så du sidder i et dybt squat. Mærk efter, hvordan det føles bedst for dig at sidde. Prøv nu at undersøge, om du kan mærke forskel, hvis du læner dig enten for- eller bagover. Før du begynder at koble bevægelse på, kan det være en god idé at placere en pude under dig. Sidder du på gulvet, kan du også med fordel anvende en dildo med sugekop og sætte den fast – med den, kan du også undersøge, hvilken form for ridning, der giver dig mest nydelse. Du kan finde vores udvalg af dildo med sugekop i vores sortiment indenfor dildoer.
Prøv nu at bevæge dine hofter op og ned eller frem og tilbage i små stød – sidder du i sengen, kan du bruge det bløde underlag som hjælp til at lave bevægelserne. Du kan også forsøge at bevæge dit bækken i cirkulære bevægelser. Prøv at variere tempo, dybde og hvor hårdt du støder. Det kan være både anstrengende og hårdt at ride, så undersøg gerne med dig selv, hvilken position, der giver bedst mening for dig.

Forskellige sexstillinger til at ride din(e) partner(e)

Hvilke stillinger, der fungerer bedst for dig at ride i, afhænger af flere ting. Det kan både være formen på din(e) partner(e)s penis, om du har lyst til øjenkontakt, eller har lyst til at få stimuleret særlige steder på din krop imens. Vi har listet en række forslag til sexstillinger, der kan være gode at ride i – og beskrevet, hvilke fordele de hver især har.

  • Dem liggende – dig ovenpå med ansigtet vendt mod deres: En stilling, de fleste forbinder med det at ride. Er særligt ideel, hvis din(e) partner(e) har en penis, der kurver opad. I denne position kan du både sidde oprejst, ligesom du kan læne dig for- eller bagover. Du kan enten bevæge dig lodret op og ned, eller du kan støde dit underliv frem og tilbage ved at lave små kip. For at ride stabilt, kan du med fordel ‘hooke’ dine fødder enten rundt om eller under din(e) partner(e)s lægge, og bruge det som afsæt for dine bevægelser. Læner du dig forover, kan du lave mere vuggende bevægelser: Din numse vil helt automatisk løfte sig opad, og du kan lade din partner holde om dine hofter eller numse, og føre dig ned over deres penis igen. I denne stilling er det nemt for enten dig selv eller din(e) partner(e) at stimulere dine brystvorter, penis eller kl1toris imens.
  • At ride din(e) partner(e) uden penetration: Hvis du oplever smerter, eller har behov for en pause fra penetration, kan ovenstående stilling sagtens anvendes til at ride uden penetration. Lad din(e) partner(e)s penis hvile mod deres mave. Sæt dig på roden af penis, og tilfør ekstra glidecreme. Bevæg dine hofter frem og tilbage mens du bruger dine hænder til at stimulere dig selv og/eller dem. På den måde vil du kunne massere din klitoris eller dit mellemkød, mens du stimulerer din partners penis med både dit underliv og dine hænder.
  • Dem liggende – dig ovenpå med ansigtet vendt fra deres: En stilling, der er særligt god, hvis din(e) partner(e) har en penis, der kurver nedad. I denne position kan du også side både oprejst eller læne dig for- eller bagover, ligesom du kan bevæge dig op og ned eller frem og tilbage. For at ride stabilt i denne stilling, kan du med fordel ‘hooke’ dine fødder ind under din partners talje og gribe om deres ben. Således kan du bruge mere end dine hofter til at lave de ridende bevægelser. Din(e) partner(e) har i denne stilling nem adgang til at tage fat om dine hofter og numse. Sidder du oprejst, er der god mulighed for at du kan stimulere din(e) partner(e)s testikler imens du rider. Du kan enten stryge over eller tage fat rundt om dem.
  • Dem liggende – dig skråt ovenpå: Hvis din(e) partner(e) har en penis, der kurver til siden, kan du også sætte dig skråt oven på dem. Placér dit ene ben mellem deres, og det andet ben ved deres talje eller hofte. Du kan også bede din(e) partner(e) lægge sig på siden, så deres penis peger op mod loftet. Du kan placere dine ben under deres lår og talje, og hovedet vendt fra deres. Sæt eventuelt hænderne på sengen, og brug hele kroppen til at rokke frem og tilbage. Hvis du har mod på det, kan det også være frækt at svaje i ryggen når penis trænger ind, og holde ryggen ret, når den trænger ud igen.
  • Dem stående på knæene – dig stående på knæene med ryggen til dem: Lad din(e) partner(e) stå på knæ og holde overkroppen enten oprejst eller lænet tilbage med håndfladerne i sengen. Du kan sætte dig på to måder: enten med dine lår og knæ placeret mellem deres ben, eller med det ene ben mellem deres og det andet på ydersiden. Hvilken vej, du skal placere dig, afhænger af, om de har en penis der kurver til siden. I denne stilling kan du bruge dine lår til at bevæge dig op og ned, og din(e) partner(e) kan gribe dig om livet, for at hjælpe med bevægelserne. Det kan være både frækt og bringe en masserende fornemmelse, hvis du presser din hæl op i din(e) partner(e)s mellemkød mens du rider dem i denne stilling.
  • Dem på en stol – dig siddende oven på dem: Sæt dig oven på din(e) partner(e) med enten samlede eller spredte ben – du kan sætte dig enten med ansigtet vendt mod eller væk fra dem. Det vigtigste for at lykkes med at ride i denne stilling, er, at dine fødder kan nå gulvet. Sæt af, og bevæg dig op og ned. Lad eventuelt din(e) partner(e) hjælpe, ved at lade dem placere deres hænder under din numse eller lår.

 

Læs også: Den store guide til sexstillinger

Læs også: Guide til penetrerende analsex

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.