Guide til camsex: Sådan sikrer I en fræk og tryg oplevelse

Guide til camsex: Sådan sikrer I en fræk og tryg oplevelse

At have camsex med din(e) flirt(s) eller partner(e) kan være en fræk oplevelse, hvor I sammen har mulighed for at udforske nye sider af hinanden og jeres sexliv. For jer, som er i et langdistanceforhold, kan det også være en stor fordel at udforske hinanden gennem camsex. Sådan kan I bibeholde en intim og seksuel relation, selvom I ikke har mulighed for at være fysisk sammen. Men hvordan kommer man i gang med camsex, og hvad kan man gøre, for at det bliver en god og liderlig oplevelse?

Denne artikel er skrevet af Selma Paludan, journaliststuderende og for tiden i et langdistanceforhold.

Skab gode forudsætninger

For at skabe de bedst mulige forudsætninger for en tryg og fræk oplevelse, er det vigtigt, at I forbereder jer inden I har camsex. Sørg for at tale om, hvornår det passer jer begge bedst, og hvordan det ville tænde jer mest, at det foregik. Når I har rammerne på plads, kan I begynde at glæde jer til oplevelsen ved at opbygge et forspil sammen. For at tænde hinanden kan I for eksempel sende hinanden et nude eller på anden måde sexte sammen. Læs eventuelt guiden med 6 tips til at mestre sexting. For at I begge kan være trygge og afslappede undervejs, er det vigtigt, at I begge sikrer jer, at I ikke vil blive forstyrrede, eller at I føler, at I skal lægge låg på jer selv og jeres lydniveau undervejs. På den måde har I mere ro til at fokusere på hinanden og jeres egen nydelse.

Consent is key

Selvom I har aftalt et tidspunkt som passer jer begge, og i forvejen snakket om, hvordan I begge er trygge ved, at det skal foregå, er det stadig vigtigt, at I sikrer jer, at I begge stadig har lyst og er tændte ved idéen, når det kommer til stykket. Ligesom ved alle andre former for sex, er samtykke nødvendigt. Det kan dog være sværere at fornemme hinandens signaler, når man ikke er fysisk sammen. Så ved camsex er det ekstra vigtigt, at I er opmærksomme på hinanden, og at I begge bruger jeres ord til at checke ind hos hinanden. Det er helt naturligt, at man oplever, at camsex kan gøre en usikker, fordi man ikke fysisk mærker ens partner(e)s berøring. Bekræft hinanden i, at I tænder på hinanden og nyder det både før, under og efter, at I har været sammen.

Start naturligt ud med forspil

Præcis ligesom hvis I var fysisk sammen, så brug forspil til at varme hinanden op og tænde hinanden. Det skaber en seksuel, pirrende opbygning mellem jer, og får det til at føles mere naturligt, end hvis I startede ud lige på og hårdt. I kan med fordel bruge jeres ord til at gøre hinanden liderlige. I kan for eksempel fortælle hinanden på en sanselig måde, hvad I har lyst til at gøre ved hinanden, mens I samtidig langsomt tager jeres tøj af.

Ønsker I at gøre brug af sexlegetøj til forspillet, kan I udforske vores mange produkter indenfor både dildoer og vibratorer

Tænd hinanden med dirty talk

Det er oplagt at bruge dirty talk, når I har camsex, da I undervejs kan bruge det til at skabe den seksuelle stemning, I ønsker. For mange er det også frækt at bruge dirty talk til at skabe en seksuel magtfordeling mellem jer, selvom I ikke har mulighed for at bruge jeres kroppe til enten at indtage en dominerende eller submissiv rolle.

Hvis du ønsker at indtage en dominerende rolle, kan du for eksempel bruge dirtytalk til at fortælle din(e) partner(e), hvor du har lyst til, at de rør ved dem selv. Her kan du også bede dem fortælle dig, hvordan det føles for dem imens. Du kan også sige, at du har lyst til at høre dem stønne, eller se dem fra en bestemt vinkel.

Hvis du fornemmer, at din(e) partner(e) er ved at opnå et klimaks, kan du også bede dem om enten at komme for dig eller sige til dem, at de skal bede dig om lov, inden de kommer.

Du kan også læse guiden til dirty talk for begyndere, og få flere råd.

Udforsk hinandens sexfantasier

Camsex med din(e) partner(e) er en god mulighed for at udforske nye sider af hinanden og lære hinanden bedre at kende seksuelt. Det er for eksempel en oplagt mulighed at udforske hinandens sex fantasier, da den fysiske afstand kan gøre, at det føles mindre grænseoverskridende at dele intime fantasier. Du kan for eksempel undervejs bede din(e) sexpartner(e) om at lukke øjnene og røre ved sig selv imens. Når man lukker øjnene, styrkes ens andre sanser. Så det vil gøre, at din(e) sexpartner(e) vil få en mere intim og intens seksuel oplevelse, når du fortæller om din sexfantasi.

Fortæl om din fantasi i detaljer og beskriv dine konkrete tanker og hvad de indebærer for dig, så din(e) partner(e) undervejs føler, at de også er en del af fantasien. Udover at dele sexfantasier med hinanden, kan det for mange også være frækt, at læse højt for hinanden af noget, som tænder jer begge.

Brug camsex til at tilføje større nydelse til jeres fysiske sexliv

Gennem camsex oplever I hinanden seksuelt fra et nyt, seksuelt perspektiv. At dele en fræk oplevelse med camsex kan endda styrke og forbedre jeres sexliv, når I igen er fysisk sammen. Gennem camsex får I nemlig sandsynligvis opbygget en ny form for seksuel tryghed, som betyder, at I begge vil have mod på at udforske hinanden endnu mere og begære hinanden på ny. I får også øvet jer i at bruge andre sanser end fysisk berøring under sex. Samtidig er der også god mulighed for at øve dirty talk, hvis det ikke er noget i har prøvet før. 

 

Leder du efter noget sexlegetøj specifikt til langdistance sex? Så er den fjernstyrede Phoenix Neo din bedste ven!

Læs også: Sexlegetøjsguide for begyndere

Læs også: Hvad er seksuel aftercare?

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.