Hvordan kan man have sex uden penetration?

Hvordan kan man have sex uden penetration?

Pentrationssex er, når man bliver penetreret analt, oralt eller vaginalt af fingre, penis eller sexlegetøj. Penetrationssex er ikke for alle – det kan være fordi man oplever smerter eller ubehag i forbindelse med penetration, eller blot fordi man ikke har lyst. Heldigvis kan man sagtens have andre former for sex, der ikke involverer penetration!

Onani med din(e) partner(e)

At onanere sammen kan være intimiderende, fordi onani som oftest er noget vi gør, når vi er alene. Ved at onanere sammen, kan du vise din(e) partner(e), hvordan du godt kan lide at blive rørt – og samtidigt fokusere på at opnå nydelse med dig selv. Hvis du føler dig komfortabel, kan du også prøve at flytte fokus, og ophidse din(e) partner(e) ved at gøre dig til for dem.

Til onani med din partnere kan I med fordel inddrage sexlegetøj som en sjov og intim del af den seksuelle seance. Hos Peech tilbyder vi en bred vifte af sexlegetøj alt fra g-punkt vibratorer, almindelige vibratorer til klitorisvibratorer

Sex med ikke-penetrerende sexlegetøj

At bruge ikke-penetrerende sexlegetøj på hinanden er en god måde at dyrke sex uden penetration. Ved at anvende sexlegetøj kan I udforske dele af hinandens kroppe, som ellers vil blive overset, nedprioriteret, eller er svære at stimulere samtidigt med penetrationssex. Det kan eksempelvis være brystvorterne, mellemkødet, testiklerne, anus eller klitoris. Til at gå på opdagelse i kroppens erogene zoner, kan vibratorien Pawny med fordel anvendes eller vores populære penisringe.

Du kan læse mere om at udforske erogene zoner her.

Sanselege

Sanselege bliver også kaldt sensation play, og dækker over seksuelle lege, hvor man øger eller reducerer sansestimuli. Ved at reducere indtryk for en eller flere sanser, kan stimulering af andre sanser opleves særligt intense. Det kan kombineres med en sensuel seance, hvor kønsdelene ikke nødvendigvis er i fokus. Man kan tage et bind for øjnene for at reducere synssansen, ligesom man kan tage lydisolerende høretelefoner på for at reducere høresansen – eller man kan kombinere disse. Herved kan følesansen øges. Yderligere kan man anvende sexlegetøj, der giver en præcis eller særlig stimuli. Det kan være disse vokslys, man kan dryppe ud over kroppen, et pinwheel eller en kilder, der kan føres over kroppen og give enten en prikkende eller kildrende sensation. I vores sortiment har vi også plum, der føles som undersiden af en tunge – med den kan man opnå en våd og glidende fornemmelse rundt på kroppen. 

Grinding / dry humping

Dry humping er en form for ikke-penetrerende sex, hvor man gnider eller gnubber sine kønsdele mod hinandens kroppe. Det kan virke nostalgisk, da det for mange forbindes med deres første seksuelle oplevelser. Det er en god måde fysisk at tænde og stimulere sig selv og hinanden uden at skulle forholde sig til penetration.

Udfordr dig selv og din(e) partner(e)

Det kan være frækt at udfordre sig selv og sin(e) partner(e) til at pirre og give hinanden nydelse uden at penetration bliver en del af akten. Det kan være en helt ny måde at udforske den seksuelle akt på – så vær kreativ og hav det sjovt!

 

Læs også om, hvordan man intimmasserer sig selv her, eller gode grunde til at onanere her.

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.