Stillinger til at stimulere prostata

Sexstillinger til at stimulere prostata

Prostata bliver nogle gange kaldt for personer med penis' G-punkt, og en stimulering af punktet kan føre til intensive, dybe orgasmer. I denne guide får du råd til sexstillinger, hvor man kan ramme og stimulere prostata.

Prostata massage

Før man går i gang, er det godt at vide hvad prostata overhovedet er. Her kan du med fordel læse vores guide til prostataorgasmen, hvor du kan lære mere om prostata. Men kort fortalt er prostata en kirtel, som personer med penis har. Kirtlen sidder nogle centimeter inde i anus i retningen ud mod maven, og har mange nerveender, som gør den ekstra følsom overfor stimulering.  

Prostata kan stimuleres både udvendigt og indvendigt. Det er en god ide at starte udenpå, også for at afslappe anus, så du er klar til den indvendige stimulering. Du kan nemt stimulere prostata ved at trykke på mellemkødet, som er området mellem pungen og anus.

Brug en god og holdbar glidecreme for en dejligere massage. Anus laver ikke selv smørelse som skeden kan, og glidecreme er derfor et must til penetrerende analsex - og så føles alt bare lidt bedre med glidecreme. Vær også opmærksom på, at prostatamassage godt kan give fornemmelsen af at man skal tisse, selvom man ikke nødvendigvis skal - så sørg for at tisse af, før du går i gang.

Går så i gang med massagen. Sørg for at din(e) partner(e)s negle er klippet, og få dem så til at trykke en fingerspids eller to fladt mod mellemkødet. Med varierende tryk og cirkulerende bevægelser kan de rykke lidt rundt, guidet på vej af dig, indtil de rammer et område, der føles dejligt.

Bliv ved sådan, eller skift mellem at massere mellemkødet og åbningen af anus. Jo mere du masserer og slapper af i kroppen, jo mere afslappet vil ringmusklen i anus blive, så du er klar til penetration. Du kan også prøve at tage en dyb vejrtrækning og så sukke ved udåndingen - det afslapper bækkenbunden, som også gør anus mere afslappet.

Ønsker du at udforske analsex ved brug af sexlegetøj, kan du tage et kig i vores sortiment af buttplugs og analkugler.

Når du er klar, er der flere stillinger I kan prøve for at stimulere prostata:     

Missionær

Den klassiske missionærstilling er god i de fleste tilfælde - også til prostatamassage. Mange penisser peger opad når de er stive, hvilket er en oplagte kurve til at ramme prostata fra missionærstillingen.

Når du ligger på ryggen sidder prostata nemlig sådan, at hvis du indfører en finger og bøjer den let i en "kom-her" bevægelse ud mod maven, rammer du lige på. Hvis din partner(e)s penis ikke kurver opad, skal i ikke betvivle - prostata kan stadig stimuleres fra missionærstillingen, eller i kan prøve en af de andre stillinger.

Missionærstillingen er god til at sætte farten både op eller ned, alt efter hvad i lige har lyst til. Skal det være lidt intimt, kan i sætte farten helt ned og ligge tæt. Skal det være lidt mere intenst, kan du prøve at hvile benene på din partners skuldre. Dette giver en meget dyb penetrering, hvilket godt kan være lidt for meget for nogle. 

Hvis din partner kommer for dybt, skal du huske at sige til - sex skal ikke være smertefuldt. Hvis du generelt overlever penetrering som lige dyb nok, eller hvis du gerne vil gradvist varme dig selv op til penetrerende analsex, er OhNut bufferringene perfekte. Ringene sættes om roden på din(e) partner(e)s penis, og fungerer som en lille stopklods. 

 

Doggy

Endnu en klassiker, dog mindre intim end missionærstillingen. Den ideelle vinkel for den penetrerende part er cirka 15 grader i retningen mod den der penetreres navle. Det lyder mere indviklet end det faktisk er, og betyder egentlig bare at din partners penis (eller strap-on) skal pege lidt nedad for den optimale stimulering.

Dette kan for eksempel opnås ved at din partner bøjer det ene knæ, i stedet for at lade begge knæ støtte på sengen/gulvet/hvor i nu er. Så længe du kan slappe helt af i anus, er stillingen rigtig god til at stimulere prostata. 

 

On top

Når du sidder øverst har du bedre kontrol over penetrationen og hvor dyb den skal være, ved at ændre stillingen på dine ben. Skift for eksempel mellem at sidde på dine knæ og bevæge dig op og ned, eller rykke helt op på hug for en intens og dyb stimulering.    

Nogle mener desuden at prostata er nemmere at stimulere, hvis din(e) partner(e) ligger helt fladt, i stedet for en halvt siddende, halvt liggende stilling. Det handler muligvis om kurven på penis, og i kan jo eksperimentere med det, der føles bedst. 

 

På siden

En rigtig intim stillingen, særligt fordi i kan ligge og kramme lidt i mens. Som lille ske kan du ligge med samlede ben eller løfte det ene ben over din partner. Stillingen er også rigtig god til at udforske erogene zoner som nakken, ørene eller brystvorterne.

Når i ligger på siden, er det også nemt (og oplagt) at glide over i en slags liggende doggy. Læg en pude under dine hofter, så din partner nemmere kan penetrere. Denne stilling er også effektiv til at ramme og stimulere prostata.         

Det vigtigste i kan gøre, når i forsøger jer med prostatamassage og penetrerende analsex, er at have det sjovt med det - prostataorgasmen, eller nogen anden slags orgasme, behøver ikke at være målet for sex. Måske er det i stedet nærværet i kan opleve ved en intimmassage af mellemkødet, eller øm øjenkontakt ved en langsom missionær.  

 

Leder du efter sexlegetøj, der er perfekt til penis? Læs vores guide her og undersøg vores fulde sortiment af legetøj til penis hos Peech.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.