billede af hvidt sand i et bølgeformet mønster

Guide til rabbit vibrator

Der findes mange forskellige vibrator-typer, og en særligt populær slags er rabbit vibratoren. Men hvordan vælger man den rigtige, og hvad gør rabbit vibratoren anderledes end andre vibratorer? Læs med i vores guide og få råd til at finde en rabbit vibrator 

Hvad er en rabbit vibrator?

En rabbit vibrator er et sexlegetøj designet til at stimulere både udvendigt på klitoris og indvendigt i vagina. Den har typisk en hoveddel, der ligner en konventionel dildo og så en ekstra lille arm til at ramme klitoris. Nogle gange er denne lille arm designet til at ligne ørerne på en kanin, og det er også derfor, den har fået navnet rabbit vibrator.

Den behøver dog ikke have små ører for at blive kaldt rabbitvibrator. Det er i stedet dét, at den kan stimulere indvendigt og udvendigt på samme tid. Derfor kan rabbitvibratorer se meget forskellige ud, og have mange forskellige funktioner.  

 

Hvorfor bruge en rabbit vibrator?

En af fordelene ved rabbit vibratorer er netop muligheden for at få både indvendig og udvendig stimulering samtidig. Nogle forskere peger nemlig på, at klitoris, urinrøret og skeden er forsynet af samme nerve (nervus pudendus), at seksuel nydelse og eventuel orgasme kan opstå ved at stimulere de områder fra flere vinkler og på samme tid. Denne teori hedder CUV.

Rabbit vibratorer stimulerer både klitoris og indvendigt i skeden, og på den måde rammer den flere af disse sensitive punkter. Rabbit vibratoren er derfor oplagt at bruge alene til at udforske nye fornemmelser, men kan også bruges med partner(e). Den kan godt komme lidt i vejen, hvis ens partner har en penis, men man kan sagtens lade sin partner bruge vibratorer på en. 

 

Se også vores fulde udvalg af vibratorer

 

Fordele og ulemper ved rabbit vibratorer

Der er flere fordele og ulemper, som gør dem mere eller mindre oplagte til forskellige personer. Her er en lille oversigt:

Fordele

  • Dobbelt stimulering - giver en intens stimulering af både klitoris og indvendigt i vagina. Undersøgelser viser også at 2/3 af personer med vulva har brug for mere end penetration, for at få en orgasme. At stimulere både indvendigt og udvendigt kan derfor være vejen til meget intense orgasmer
  • Variation - Rabbit vibratorer giver nydelse på flere forskellige punkter, som skaber en dejlig variation, hvis man er vant til kun at fokusere på ét punkt.

Ulemper

  • Størrelse og form - Nogle kan opleve, at formen på visse rabbit vibratorer bare gør, at man skal rykke rundt eller ligge i en særlig vinkel for at ramme helt rigtigt. Der findes dog justerbare, fleksible rabbit vibratorer, som du kan læse mere om nedenfor
  • Specifikke præferencer - Nogle foretrækker kun at stimulere ét sted, måske kun klitoris eller kun indvendigt. Da rabbit vibratorer giver dobbeltstimulering, er de i det tilfælde ikke så oplagte  

Gå også på opdagelse i vores udvalg af klitorisvibratorer

 

Hvilken rabbit vibrator skal man vælge?

Der er flere forskellige ting man kan være opmærksom på, når man vælger en rabbit vibrator. Først og fremmest er det en god ide at huske en glidecreme, da vibratoren skal indføres, og det bare føles mest behageligt med en glidende, blød fornemmelse. 

Her er en gennemgang af nogle forskellige typer. Hvis der er nogle særlige vibratorer der fanger din interesse, kan det anbefales at følge de forskellige links til hvert produkt, så du kan læse en mere dybdegående gennemgang.  

 

Klassisk og simpel rabbit vibrator

Den klassiske rabbit vibrator er et oplagt valg, hvis man er nybegynder og vil udforske fornemmelsen af vibrationer. Her er Lea Rabbit vibratoren et godt bud. Den har to kraftige motorer med 7 indstillinger, der hver kan indstilles til deres eget intensitetsniveau. På den måde kan du selv bestemme, om vibrationerne skal være mere bløde mod klitoris og mere intense indvendigt - eller omvendt. Lea kommer både i en lyserød og en blå farve.  

Er man mere bekvem med vibrationer eller vil man have en rabbit vibrator, hvor man selv kan tilpasse vibrationerne, er Mono Flex et godt bud. Mono Flex har en motor i hver arm, som kan styres uafhængigt af hinanden med knapperne. Samtidig kan du eller også tilknytte den til Satisfyer Connect app'en, hvor du kan lave dine egen unikke vibrationsmønstre eller bare styre vibratoren direkte fra din telefon.

 

Opvarmende rabbit vibrator

Nogle rabbit vibratorer har en opvarmende funktion, så penetrering bliver endnu mere behageligt. Et eksempel er Heat Wave vibratoren fra Satisfyer, der kan opvarme til 39 grader og har 12 forudindstillede vibrationsmønstre. Ligesom Mono Flex vibratoren kan du tilknytte Heat Wave til Satisfyer Connect app'en, og lave dine egne vibrationsmønstre.

Xena vibratoren kan også opvarmes og har 10 forskellige intensitetsniveauer. Den største forskel mellem Xena og Heat Wave vibratoren er formen. Heat Wave er lidt tyndere, og kan derfor være mere oplagt til dem, der er nye til fornemmelsen af penetration eller at bruge penetrerende sexlegetøj. Xena er derimod lidt bredere i begge arme, og kan være oplagt til dem, der er lidt mere øvede.  

Justerbare rabbit vibratorer 

Som nævnt kan det være svært at få armene på rabbit vibratoren til at ramme helt rigtigt, hvis man ikke har den tiltænkte anatomi. Man kan opleve at indsætte den, og så skulle ligge i en særlig vinkel for at ramme helt rigtigt. Her kan det være en fordel at vælge en justerbar rabbit vibrator, så man selv kan rykke rundt på armene og sørge for at alt passer. Flex Bi vibratoren er en fleksibel og justerbar rabbit vibrator med 10 vibrationsindstillinger, som kan indstilles helt som du vil have det. Den lange arm kan rykkes rundt, og selv hvis den passer perfekt til din anatomi, kan det også være stimulerende at sætte armen i anderledes vinkler.

 

Med trykbølgeteknologi

Nogle rabbit vibratorer har en klitorisstimulator funktion i den lille arm, i stedet for kun at kunne vibrere. De pulserende luftbølger fra klitorisstimulatorer føles anderledes og for mange meget mere intense end den følelse man får af vibrationer. Er man ny til at bruge sexlegetøj, kan en rabbit vibrator med en klitorisstimulator derfor godt være for overvældende - men det er helt individuelt hvad man kan lide. Det kan derfor anbefales at starte med en lille vibrator og en lille klitorisstimulator, og udforske de forskellige fornemmelser de to ting giver, før man springer ud i en rabbit vibrator med klitorisstimulatorfunktionen.   

Føler man sig klar, eller er man bare glad for klitorisstimulatorfunktionen, er Sunray vibratoren et godt valg. Den kan både vibrere i den store arm, og udsende luftbølger den lille åbning. Samtidig er den også justerbar, så det er en 2-i-1 rabbitvibrator! På den lange arm har den riller, der giver en stimulerende fornemmelse. 

Satisfyer har også lavet en anden rabbit vibrator, nemlig Pro+ G-spot. Modsat Sunray vibratoren kan Pro+ ikke justeres, men er nem at rykke rundt. Den lange arm er også udformet lidt anderledes, da den har en bredere top. Det giver en særlig intens og behagelig fornemmelse, hvis man blidt rokker vibratoren frem og tilbage når den er indsat.     

Rabbit vibratorer med specielle funktioner

Nogle vibratorer har helt særlige funktioner, der kan være sjove hvis man vil prøve noget nyt. Bia vibratoren har eksempelvis en lille tunge i åbningen, der kan give fornemmelsen af oralsex. Derudover fungerer den også som en klassisk klitorisstimulator, hvor den kan lave en sugende fornemmelse med tre intensiteter og 7 forskellige mønstre.  

 

Så er der Aylin vibratoren, der udover at vibrere i begge arme, også har en pulserende funktion. Når man tænder den, begynder den at "tromme" mod området man kan kalde G-zonen.  


Fra samme mærke, Svakom, er der Avery vibratoren. Begge arme kan vibrere, og den lange arm har samtidig en "thrusting" funktion. Det vil sige at den kan støde frem og tilbage, og efterligne fornemmelse af at blive penetreret. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.