Vores lille guide til sexlegetøj

Vores lille guide til sexlegetøj

Der er mange gode grund til at onanere; Det udløser endorfiner og kan styrke forholdet til og trygheden i din krop. Sexlegetøj kan være med til at gøre onani både nemmere og sjovere, men det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder. Derfor får du her en begynders guide til sexlegetøj, så du kan komme godt fra start. 

Uden på kroppen

Størrelse er ikke alt, når det kommer til sexlegetøj - Nogle gange kan et småt, men meget alsidigt sexlegetøj faktisk være bedst. En vibrator er oftest lavet af blød silikone, der gør den perfekt til at køre rundt på (alle) kroppe, og udforske hvor vibrationerne føles bedst. Prøv eksempelvis at lade den glide over mellemkødet, klitoris, omkring anus eller helt ude på glansen. Intet er forkert, så længe det føles godt.   

Du kan også prøve en trussevibrator, der kan sættes fast i dit undertøj med magneten. Lad en partner tage kontrollen og nyd de kraftige, men støjsvage vibrationer. Vibratoren kan også tilknyttes Satisfyers Connect app, hvor du får muligheden for at omdanne omgivelsesstøj til vibrationsmønstre. Snup den med til din næste koncert, og tag oplevelsen til næste niveau! 

Indvendigt

En dildo er et klassisk og brugbart valg. En dildo med vibrationer kan gøre legetøjet endnu mere brugbart. Vælg selv om du vil bruge den som dildo, eller måske på de ømme muskler efter en hård nat. Forhøjningen på midten gør dog, at du kan stimulere klitoris når du indfører den, så der er god grund til at bruge den som tiltænkt. Husk også glidecremen - det gør bare alting lidt bedre. 

Penis

Personer med penis er ofte en overset gruppe, når det kommer til sexlegetøj, men der er faktisk mange gode muligheder. Noget af det mest populære sexlegetøj til penis er penisringen, der kan sættes om roden, og fungerer ved at hæmme blodcirkulationen. Dette giver en kraftigere og hårdere erektion, kan styrke udholdenheden og samtidig gøre en orgasme mere intens. Denne penisring i blød silikone er et godt bud til de interesserede. 

Nogle penisringe har samtidig en lille motor, så de kan udsende vibrationer. Disse er oplagt til dig, der elsker fornemmelsen af dybe vibrationer, eller til par, hvor begge kan få glæde af den vibrerende massage. Denne vibrerende penisring kan eksempelvis vendes opad for at stimulere klitoris, eller nedad for at stimulere din pung.

 

Du kan desuden læse vores guide til sexlegetøj til penis her eller tage en test for at finde ud af hvilket produkt du er her

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.