Sexlegetøjsguide til penis

Sexlegetøjsguide til penis

Mange forbinder sexlegetøj med ting til personer med vulva. Men faktisk er der mange muligheder for sexlegetøj til penis. I denne guide får du et lille indblik i verdenen af sexlegetøj til penis, samt anbefalinger til ting du kan prøve selv

Onanisleeves

Et onanisleeve er et slags rør, der som navnet antyder kan bruges til onani. Indvendigt er der en åbning, der ofte har små riller eller et andet mønster, for at give en stimulerende tekstur. Spinner fra Tenga er et populært onanisleeve, der også har en mønstret inderside. Modsat mere typisk onanisleeve, har Spinner også en roterende funktion, der giver en ekstra dimension af nydelse. Hvis du hellere vil have den klassiske version, er det lille onani æg fra Satisfyer et godt bud. 

Vibratorer

Selvom man ikke umiddelbart forbinder vibratorer med personer med penis, er der faktisk mange muligheder her. Der er de mere alsidige produkter, såsom Pom. Pom er en alsidig lille vibrator, der kan bruges af alle. Pom har ikke et skelet, hvilket betyder at den kan forme og tilpasse sig din krop. Bøj den rundt om skaftet eller glansen, eller bevæg den længere ned på pungen eller mellemkødet. Du kan også prøve Pawny vibratoren, hvis afrundede hoved er perfekt til at køre rundt på sensitive områder.  

Der findes også vibratorer helt specifikt til penis, såsom Manta. Manta har en åben top, der kan sættes rundt om skaftet på penis og derefter bevæges op og ned. Den kan både bruges alene, men også med partner(e), eksempelvis under oralsex.

Penisringe

Noget af det mest populære slags sexlegetøj til personer med penis, er penisringen. En penisring fungerer ved at hæmme blodomløbet i penis, hvilket giver kraftigere og mere længerevarende erektioner samt mere intense orgasmer. Når du vælger en penisring, kan du blandt andet vælge mellem den vibrerende eller ikke-vibrerende slags. Den ikke-vibrerende slags er typisk en ret elastisk ring, som denne klassiske penisring, der nemt strækkes for at tage på eller af. 

En vibrerende penisring, som denne fleksible udgave, er god til at stimulere både dig selv, men også en partner. Hvis du vender det vibrerende stykke opad, kan du stimulere en partner. Vender du det nedad, kan du stimulere pungen.

 

 

 

Læs også: Den store guide til penisringe eller på på opdagelse i vores legetøj til penis

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.