Tips til vibratorer til penis

Tips til vibratorer til penis

Vi oplever ofte, at folk udtrykker, at der da ikke findes sexlegetøj til penis. At vibratorer er til personer med vulva, og da ikke kan bruges af andre med en anden anatomi - men det passer slet ikke!

Der findes også sexlegetøj til penis

Hos Peech er vores vision at nuancere det eksisterende billede af sexlegetøj, særligt (den unødvendige) kønsopdeling af sexlegetøj, og i det hele taget at sætte fokus på, at sexlegetøj ikke kun er til personer med vulva. Derfor har vi sammensat denne guide, der giver forskellige bud på sexlegetøj til penis, uden at den er specialdesignet til penis.

Pom

Pom er en kraftig, lille vibrator, der adskiller sig fra andre lignende vibratorer ved ikke at have et "skelet" - Pom kan altså formes efter din krop på lige den måde du ønsker. Dette gør den perfekt til at udforske følelsen af vibrationer mod penis og pung, eksempelvis ved at bøje den rundt om glansen, bedre kendt som penishovedet. 

Kip

Kip er en håndgribelig, præcisionsvibrator. Toppen med de bløde kanter og en let fordybning gør den ideel til at køre hen over kroppen, og udforske hvor vibrationerne føles bedst. Du kan eksempelvis lade Kip køre hen langs skaftet eller på pungen. Brug også Kip til at stimulere prostata. Ved at bevæge Kip rundt på  mellemkødet, kan du stimulere prostata med vibrationerne. Mellemkødet er området lige mellem anus og kønsorganerne. Dette område har mange nerveender og er derfor følsomt for mange.

Endless Joy

Endless Joy er et meget alsidigt stykke sexlegetøj. Med sin form er Endless Joy henvendt til både at bruge sammen eller alene. Ved at sætte den rundt om roden med det buede hoved pegende fremad, kan du stimulere både partner og dine testikler gennem de to arme med motor i. Brug du den solo kan du også bevæge armene rundt på glansen eller skaftet, hvorved du også kan opnå en kraftig stimulering. Denne form for omfavnelse kan du også med fordel få fra Endless Fun, endnu en meget alsidig vibrator. 

Tickly

Tickly fingervibratoren er nem at bruge af alle. Du sætter bare vibratoren rundt om fingeren, og så kan du let og intuitivt styre den rundt over kroppen. Her kan det særligt anbefales at køre den over pungen, og særligt på den del der kaldes raphe, som er midterlinjen på pungen der godt kan ligne sømmet på et stykke stof. Denne linje kan være ekstra sensitiv, og derfor ekstra modtagelig overfor vibrerende stimulering.

Wands

Wands blev oprindeligt udviklet som et massageapparat, men det blev hurtigt opdaget at vibrationerne var gode til mere end bare ømme skuldre. Wands kan bruges af alle, om det er til massage af ryggen eller intime områder. Prøv eksempelvis at køre wanden hen over mellemkødet, eventuelt med en hånd eller et stykke stof i mellem, hvis vibrationerne er for intense.

 

Du kan også læse vores guide til onani for personer med penis eller på på opdagelse i vores udvalg af legetøj til penis.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.