12 tips til onani | 12 tips til onani i karantænetiden | velvære og sex | PEECH

12 tips til onani i karantænetiden (og efter)

Måske den mest oprindelige form for nydelse og selvkærlighed? Vi har samlet 12 gode tips til onani.

Hvorfor onani (udover at det føles godt)?

Bliv hjemme - hver især. Det er måske nemmere sagt end gjort. Hudsulten kan kan mærkes og det kan være svært at slappe af. Vi er stressede, nervøse og utilpasse - men måske behøves det ikke være sådan. Isolation og karantæne kan danne de perfekte forudsætninger for at du kan lære dig selv lidt bedre at kende.

Mange eksperter mener at onani kan give både følelsesmæssige, fysiske og mentale fordele. Det kan fjerne stress og fylde din krop og sind med smertestillende endorfiner, samtidigt med at orgasmer kan frigive immunstyrkende hormoner i kroppen.

Orgasmer kan udløse oxytociner der er med til at berolige og kan hjælpe til bedre søvn, en sundere hud samt en lang liste af andre fordele! Hvis du ikke er overbevist, har vi samlet nogle gode tips til dig nedenfor.

1. Start med en afslappende og ikke seksuel aktivitet

Stress ned inden du går i gang. Det hjælper din krop med at slappe af og er med til at sikre en langvarig og intens orgasme

  • Lav en playliste. Musik kan være med til at få din krop og dit sind ned i tempo. Find noget musik du føler dig tilpas i og kan nyde uden at skulle koncentrere dig om.
  • Tag et varmt bad. Ikke nok med at du kan varme hele din krop op helt ud i fingerspidserne kan en lækker sæbe og nogle duftende olier have en afslappende effekt på kroppen
  • Stræk ud. Yoga, pilates eller bare helt almindelig udstrækning kan være med til at øge blodgennemstrømningen og derved hjælpe på både ophidselse og orgasme

2. Sæt en sensuel scene

Kom i stødet. Start fra toppen med at massere dine skuldre, dit hår og dit hoved. Kør dine hænder ned over din brystkasse, mave, inderlår og start med at rør omkring din vulva på ydersiden af dit tøj.

Begynd at masser området over vulva og ryk ned mod klitoris.

Støn og larm. Det er med til at sende signaler til din hjerne om at du er opstemt. Det kan være nyt for dig, men nu er et glimrende tidspunkt til at lægge alt skam eller skyld bag dig.

3. Afstem dit åndetræk og din berøring

Når du føler dig opstemt nok kan du begynde at massere din klitoris. Start langsomt og blidt og fokuser på dit åndedræt. Tag dybe indåndinger og sørg for at du får luft helt ned i lungerne.

Mange personer glemmer at trække vejret under orgasmer hvilket kan begrænse intensiteten. Du har brug for ilt til at opnå guddommelige orgasmer.

4. Vælg dit favorit erotiske medie

Xconfessions fra Erika Lust? Bedside productions? Måske audio guides til orgasmer eller frække fortællinger? Der er mange muligheder for stimulans og visualisering af gode fantasier.

6. Find dig godt til rette

Afslapning er nøglen til god onani. Skab en luksuriøst hule hvor du kan føle dig selv. Brug puder og tæpper og sørg for maksimal komfort og velvære. Du kan eventuelt placere en pude under dine baller for at fremskyde dine hofter og dermed vulva. Du kan afprøve forskellige positioner som "sommerfuglen" eller "lotus positionen" og mærke hvordan de hver især påvirker dig.

7. Prøv at rør ved dig selv stående

Selvom liggende eller siddende onani nok er mest naturligt for de fleste kan variation være fantastisk. Forskellige positioner kan være udfordrende og det uvante kan ofte virke ophidsende. Stående onani kan ofte give bedre adgang til vulva – prøv eventuelt at bruge et spejl imens.

8. Brug en pude

Ved at knibe benene i en v-formation om en pude kan du øge friktionen mellem benene og derved nydelsen. Knib hånden eller en vibrator ned mellem vulva og pude og gnid frem og tilbage mens du stimulerer dig selv.

9. Prøv med glidecreme

Mange tænker glidecreme som et værktøj til par-sex men glidecreme kan faktisk være en fantastisk ny oplevelse til onani. Ved at massere vulva, den forreste væg og mellemkødet ind i glidecreme, kan man hjælpe på blodgennemstrømningen.

 

10. Brug en vibrator eller en klitorisstimulator

Hvis du ikke har prøvet en vibrator eller klitorisstimulator før, så overvej at gå efter en med flere styrker og mønstre. Her er vores KIP vibrator fra Dame products perfekt. Med 5 vibrationsmønstre og justerbar intensitet er der garanteret en styrke du ville kunne lide.

Hvis det er første gang du skal finde en vibrator, råder vi dig til at finde en der kan bruges både indvendigt og udvendigt, samt i forskellige positioner. På den måde kan du spore dig selv ind på hvor og hvordan du opnår mest mulig nydelse. 

Blandt vores mest sælgende produkter er også Svenske LELOs klitoris stimulator. Et spændende stykke legetøj, der ved hjælpe af bølger i forskellige mønstre pirrer klitoris og kan give den helt store orgasme. Et yderst intenst stykke legetøj.

11. Læg dig fladt på maven

Placer hånden mellem benene mens du ligger fladt på maven på en madras. Brug enten fingrene eller en vibrator til at at masere din vulva.

Når du ligger fladt på maven er det ofte nemmere og mere livagtigt af fantasere om en person enten under eller oven på dig. Desuden kan du bruge din kropsvægt til at presse din hånd hårdere mod din klitoris.

12. Prøv med håndbruseren

Hvis du har en håndbruser der kan løsgøres, kan den bruges som et fremragende værktøj til onani - det ved i nok allerede. Vand skudt i en direkte stråle på området omkring klitoris og direkte på klitoris kan være næsten som en vibrator.

Hvis du er så heldig at have et badekar, kan du prøve med vandtæt legetøj. Varmt vand og sensuelle dufte, kan være med til at gøre dig liderlig og danne rammerne om et perfekt solo knald. 

Hvorfor onanere lige nu?

Onani er med til at lære dig om nydelse og give dig bedre forudsætninger for selv-kærlighed, såvel som sex med andre.

Onani kan være med til at nedbryder tabuer, forventninger og fordomme og kan hjælpe på måde fysisk og mental velvære. Pas på jer selv!

Alle ting man har brug for

Vores produkter til onani findes i mange formater. Se f.eks. vores dildo udvalg eller find den bedste massage olie her

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.