Venus spejle til intimmassage fra molly mørch | Gode tips til hvordan du giver dig selv intimmassage | PEECH

Hvordan intimmasserer jeg mig selv?

Skrevet af somatisk terapeut Molly Mørch

Hvordan kan du udforske nye måder at røre og massere dig selv? I denne artikel guider Molly Mørch dig igennem dejlig intimmassage, hvor du får gode råd til (måske) nye måder at pleje dig selv

Hvordan rør du ved dig selv?

For de fleste er den måde de rør ved deres kønsdele meget vanepræget. Det er altså meget den samme måde, man rører ved sig selv, eller for den sags skyld hinanden på. Det er som sådan ikke dovenskab, men mere et spørgsmål om at vores hjerner godt kan lide gentagelser, så derfor gør vi sådan.

Men hvad kunne du gøre, hvis du nu skulle røre ved dig selv på en anden måde? Læs videre og lær hvordan du giver dig selv en dejlig intimmassage.

 

Sådan går du i gang med intimmassage

En vigtig del af at give sig selv en intimmassage, er at starte med en god og hyggelig stemning, og at sørge for at omgivelserne inviterer til ro og nydelse. Det kan være, at du sætter noget musik på, du godt kan lide (helst noget der giver ro), at du tænder et lys, eller at du sørger for at du ikke bliver forstyrret.

For mange er det også vigtigt at temperaturen er på plads, hvis der er for koldt i rummet er det ikke rart. Inden du går i gang må du gerne have fundet alt det frem du skal bruge, det kunne være nogle af de følgende ting:

  • Olie eller glidecreme (neutral uden duft) 
  • Dit yndlings sexlegetøj eks. dildo eller wand som kan købes hos Peech
  • Andet du kunne have lyst til at bruge under massagen

Selve intimmassagen

Noget af det, som de fleste har allersværest ved, når de skal lære at intimmassere sig selv, er, hvor lang tid de skal bruge på det. Prøv at sætte dig selv et mål for hvor lang tid du vil bruge, så du ikke kommer til at glide tilbage i et mønster, hvor berøringen kommer til at handle om f.eks. hvor hurtigt man kan komme.

Det kan være at 20 minutter er rigeligt til at starte med, men find et tidsinterval der passer dig. Når jeg laver intimmassage behandlinger så er der altid sat halvanden time af, hvoraf ca. halvdelen er selve massagen, og de fleste bliver overraskede over, hvor hurtigt tiden går.

Selve massagen kan du prøve at strukturere lidt, så du måske starter udenfor kønsdelene f.eks. med at massere inderlårene, maven eller ballerne. Hvis det der med tiden er svært, så sæt musik på og brug en sangs tid til at massere hver del. Så en sang til højre inderlår og en sang til venstre.

Prøv at bruge hænderne lidt forskelligt, så du bruger hele hånden (enten flad eller knyttet) til at gå lidt ned i strukturerne, og måske fingrene til at massere hudlaget. Start udefra og masser ind mod kønsdelene. Brug evt. olie eller creme så det hele glider.

Gå herefter til en af de ydre strukturer i dine kønsdele, det kunne f.eks. være ovenpå kønsbenet, der hvor mange har hår over kønsdelene. Leg lidt med at udforske området. Mærk de forskellige strukturer, hvordan knoglen føles under huden, selve huden, hårene.

Lav glidende bevægelser, zig zag bevægelser, cirkelbevægelser, se hvor langsomt du egentligt kan bevæge dine hænder. Brug olie eller glidecreme hvis du har lyst. Tag gerne nogle dybe vejrtrækninger mens du masserer. Hvis du har lyst, kan du bruge et spejl til at kigge på, når du masserer. Hvis du får lyst til at bruge et stykke sexlegetøj at massere med så kan du også det, men start med hænderne.

Gå sådan frem med hver struktur, brug minimum 2 minutter på hver del og husk at bruge god tid til at udforske.

 

Afslutningen

Når du ikke har lyst til at massere mere (hvad end du har afsluttet med en orgasme eller ej), så giv dig selv tid til lige at ligge et par minutter, og bare mærke efter hvordan du har det i kroppen. 

Rigtig god fornøjelse!

Foto taget af Sarah Brik

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.