Tillykke med årsdag lad os fejre kærligheden!

Hvad kan jeg give i 1-årsgave?

Tillykke, i har snart været sammen i et år! Men hvad skal du dog give i gave? Vi har lavet en liste med gode gaver du kan forkæle din partner med

Hvad er den bedste gave?

Der er mange forskellige måder, du kan glæde din partner på. Den gode gave er den, der viser, at du forstår og lytter til din partner. Måske har de udtrykt forskellige mangler eller ting, de gerne vil opleve. Her får du en række bud på gaver, der kan glæde din partner (på mere end en måde).   

Gaven til selvudforskelse

Der er mange forskellige punkter på kroppen, der giver utrolig nydelse. Til partnere med vulva, har de mon prøvet at stimulere G-punktet endnu? En kurvet dildo af et hårdt materiale er oplagt til at stimulere G-punktet, da det ofte kræver lidt hårdere stimulering for at opnå orgasme her end ved klitorisstimulering. Udover at være så smuk at den kan ligge fremme og pynte, er Amber dildoen lavet af borosilikatglas, der giver en hårdere fornemmelse end silikone. Perfekt til selvudforskelse og til G-punktet!   

Amber glas dildo fra Peech

Til partnere med penis, har de prøvet at stimulere prostata? Prostata bliver nogle gange kaldt for personer med penis' G-punkt, og en stimulering af punktet kan føre til dejligt dybe orgasmer samt nedsætte risikoen for prostatakræft. Med en aflang buttplug som Butty bliver prostatastimulering nemmere, da formen giver en mere præcis stimulering. Samtidig har Butty små metalkugler indeni, der giver mere tyngde og en spændende stimulering.   

Butty buttplug fra Peech

Både Amber og Butty føles endnu dejligere, når de bliver brugt med glidecreme, så snyd ikke din partner for en lille ekstra gave her. 

Gaven der også gavner andre

Nogle gaver glæder ikke bare modtageren. Disse t-shirts er lavet af The Red Van, der arbejder for at give gadebaserede sexarbejdere og sælgere i København et sikrere sted at arbejde. Dette gøres blandt andet med The Red Vans varevogn, der fungerer som et sted, hvor sexarbejdere sikkert kan sælge seksuelle ydelser under tryggere, mere hygiejniske og værdigere forhold end gaden. 

The Red Van t-shirt "rights not rescue"

Når du køber en t-shirt, går pengene ubeskåret til The Red Van og deres arbejde for at støtte og forbedre sexarbejderes arbejdsforhold. Så kan du glæde både din partner og sexarbejdere i København. Du kan vælge mellem 2 forskellige print i enten hvid eller lyserød.

 

Nye måder at have sex på

Når man har været sammen i noget tid, kan der godt gå lidt rutine i den måde, man har sex på. Selvom der ikke nødvendigvis er rutine i jeres sexliv, er der måske alligevel plads til lidt eksperimentering? Måske kan i prøve jer frem med kontrollege, hvor en part tager kontrollen over andre. Her kan manchetter være et oplagt valg til at komme i gang. Snak sammen under trygge rammer om jeres grænser, og om let dominans over hinanden kunne være noget for jer. Det kan også være en måde at øge intimiteten på, fordi i bliver mere fokuseret på hinanden.     

Læder manchetter fra Peech

Hvis det skal være mere romantisk, kan i også prøve vokslys specielt til brug på kroppen. Selvom smerte umiddelbart virker som modsætningen til nydelse, kan det være en måde at blive mere opmærksom på din partners krop, reaktioner og nydelse. Mild smerte kan forstærke følsomheden, som så forstærker alt efterfølgende. Disse vokslys har desuden et lavere smeltepunkt end normale stearinlys, og brænder derfor ikke lige så varmt. 

Easytoys lys til voksleg

 


Læs gerne vores guide til spanking og impact play, eller vores guide til at komme i gang med bondage.

Vil du have flere råd til at sætte tempoet ned og intimiteten op? Læs vores guide til langsom sex her.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.