Analkugle for nybegyndere og erfarne, fra Satisfyer | Den eneste guide til analsex du skal bruge | Kom godt i gang | PEECH

Penetrerende analsex

Mit navn er Emma, jeg er tidligere sexarbejder, feminist og sexnørd.

Jeg vil gerne aftabuisere, snakke, og uddanne mine medmennesker i kunsten og håndværket i at have god nurturing sex. Jeg oplever at mange er interesserede i emnet og ønsker at udforske forskellige genrer af deres egen lyst. Dog oplever jeg også at det kan være svært at finde noget praktisk, hands-on, udførlig viden omkring hvordan man egentlig kommer i gang med projektet! Hvordan har man god analsex? Hvordan kommunikerer og forhandler jeg mine grænser i en ny seksuel relation? Hvordan får jeg orgasme med min partner?

Det er et livslangt arbejde at pleje sin lyst og seksualitet, for den er ikke statisk, den forandrer sig hele tiden. Heldigvis er det et givende arbejde at holde sig til ilden. Vores seksualitet kan både være et udtryk for den kultur vi lever i og samtidig slår den rødder i noget af vores aller inderste og helt underbevidste. Jeg tror at hvis vi som samfund, som individer og som partnere, uddanner og engagerer os i at forstå og bruge seksualiteten intelligent, kan den være et redskab til at forstå os selv og udvikle en dyb kropslig forståelse og sympati for os selv og mennesker imellem.

Analsex for begyndere

Analsex kan være et dejligt redskab, at have i sit seksuelle repertoire. Det kan give en ekstra dimension af nydelse i sexlivet, fordi vi får fat i nogle nerveender der ellers ikke får så meget kærlig opmærksomhed. For nogen er analsex forbundet med noget frækt og måske endda lidt forbudt. Nogen har prøvet det en enkelt gang eller to og har måske haft en mindre god oplevelse og efterfølgende lagt ideen om det på hylden. Nogen er i tvivl om hvor de skal starte og hvordan man egentlig kommer i gang. Kan det overhovedet være rart? Svaret er ja og denne lille guide forklarer hvordan du kommer trygt og behageligt i gang med at udforske denne del af din krops lystlandskab. Et røvhul har man lige meget hvordan ens kønsorganer ser ud, det synes jeg gør anal-play meget smukt, da det er universelt for alle. Denne guide henvender sig både til folk med både kusse og pik, eller de der bruger et andet ord om deres reproduktive organer.
Den store guide i denne guide er til analsex med en partner, og med uddybende information om brug af strap-on dildo til analsex. 

Step for step:

Step 1: Hygiejne

Nogen er bange for at der kommer noget ud med ud efter analsex. Hvis man gerne vil skylle ud inden er der en lille guide her:
- Hvis du har en bruser, hvor brusehovedet kan skrues af gør du det. Derefter tænder du vandet og sørger for at det har en behagelig temperatur.
- Slangens åbning sættes op til asshole (IKKE IND I RØVEN) og man tænder lige så stille for vandet og lader det løbe ind. Ikke for kraftigt og ikke for lang tid, brug evt. lidt glidecreme, den fine indgang skal ikke ødelægges inden man går i gang. Lad vandet løbe op i omkring 10 sekunder, ikke længere for der er nemlig risiko for at det kommer for langt op og løsner for meget af det der står i tarmen(vandet løber op i tyktarmen). Hvis det sker vil det tage længere tid at skylle ud, da mere indhold skal tømmes. Herefter tømmer du dig på toilettet og gentager indtil vandet løber klart ud. Måske kommer der til sidst noget klart slimet ud og det betyder det at du er ved at være der.

Step 2: Glidecreme

Brug massere af det! Alt glidecreme er okay, men jeg vil anbefale silikonebaseret glidecreme. Det er allergivenligt, og holder længe da silikone-molekyler er for store til at trænge ind i huden. Vand- eller oliebaseret glidecreme kan også bruges, de trænger begge to hurtigere ind i huden, så husk at fylde mere på, hen ad vejen.

Step 3: Stilling

  1. Jeg synes at bagfra på alle fire, er nice fordi man selv kan styre tempoet.
  2. Man kan også ligge fladt på maven og slappe rigtig godt af. Mærk om du har brug for bevægelsesfrihed, eller jordforbindelse og afspænding. 
  3. Skeen er en perfekt stilling til anal, begge parter har ok bevægelsesfrihed og man kan ligge tæt.
  4. Sid ovenpå pikken eller legetøjet, enten ansigt mod ansigt, eller den der modtager sidder med ryggen til den der giver. Dette giver god kontakt, og hvis du har en klitoris kan den nemt stimuleres samtidig. 

Giv dig selv tid

Min erfaring er at analsex er virkelig dejligt, men at det godt lige pludselig kan blive for meget, og at jeg enten får en impuls til at trække mig væk eller til at trykke mig helt ind, og bede den anden om at stå stille et øjeblik indtil jeg er klar og har lyst til at fortsætte. Mit tip hvis det gør ondt eller er ubehageligt at tage mange pauser, i stedet for at udstå smerte.
Hvis du er nybegynder er det vigtigt at holde fokus på din egen krop og de nye fornemmelser oplevelsen giver dig. Jeg tror det er en god ide at dele og afstemme forventninger, inden man går i gang. Det er selvfølgelig dejligt at se ens partner tændt og opstemt, men det er en god idé at gøre det klart for partneren, at det er din krop der først og fremmest skal mærke en ny fornemmelse, inden i går i gang. Du skal ikke nødvendigvis være passiv og modtagende. Du må også godt bruge pikken, klitten, anus eller andet når du knalder, helt ligesom ved andet sex!

Analsex med strap on

For the hetero-pepole in here:
Jeg hører ofte cis/het-kvinder sige noget i retningen af: ’’at bolle en mand med strap on er virkelig en stor fantasi for mig, jeg tror at det føles kraftfuldt og dominerende at tage en anden bagfra.’’ Det er der vel ikke noget underligt ved, hvis det er den rollefordeling man er vant til i sengen – altså det indadvendte køn som det modtagende og det udadvendte køn som det styrende.

Samtidig har jeg hørt mange cis-mænd, der har bevæget sig ud i analsex med en partner, sige at det har været en smertefuld oplevelse der ikke har levet op til forventningen. 

Jeg kan ikke lade være med at tænke: måske trækker den heteroseksuelle kvinde i situationen på de oplevelser hun har med sig? Måske hun selv har oplevet at kontrollen over hvad der sker i hendes krop under sexakten er ude af hendes hænder? At hun ikke altid har fået det ønskede resultat ud af et samleje?
Jeg tillader mig lige i forlængelse af dette at slå et slag for at sex godt kan være en ikke-voldelig aktivitet. Dominerende parts lyst-trigger-punkter, kan blive til det styrende i akten. 

Igen er det en god idé at afstemme sine forventninger, og springe ud i det!

Mit råd til analsex

Mit råd til den givende part i analsex: Hold øje med din partners små signaler. Vær opmærksom på at det er et ekstremt følsomt område du penetrerer, og et område der kan sidde mange følelser i. Mind dig selv om at du kan rumme de følelser og sansninger din partner får og holde space for at de kan mærke dem.
Penetration er en fin disciplin.

Mærk dine egne sansninger og følelser. Behandl den andens krop med kærlighed og fingerspitzgefuhl, og sæt for alt i verden en intention om ikke at overskride grænser for dig selv eller andre under oplevelsen.

God fornøjelse!

Læs også: Vores store guide til buttplugs

Læs også: Peech guide til vakuum vibratorer

Læs også: Tænk hvis sexlegetøj var så smukt at det kunne stå i vindueskarmen

Lyt til vores første podcast her