Den store guide til rimjob

Den store guide til rimjob

Alle har et røvhul og alle kan både give og opleve glæden ved rimming. Hvis du og din(e) partner(e) vil tage oral stimulering til det næste niveau, kan rimming være den perfekte mulighed. Læs med og få gode råd til at komme i gang.

Hvad er rimming?

Rimming, rimjob, bide i ferskenen. Akten har mange navne, men indebærer helt simpelt at slikke og stimulere en partners anus. Der er mange gode grunde til at nyde lidt rimming - blandt andet er der mange nerveender i og omkring anus, hvilket gør området følsomt over for stimulering.

Rimming er også perfekt til dem, der gerne vil have anal stimulering, uden at der nødvendigvis er penetration.   

Den generelle teknik er at slikke, men du kan sagtens improvisere lidt og rykke tungen rundt forskellige steder, gøre den spids eller mere flad - der er så mange nerveender i det område, at du nok skal finde et sted, der føles godt.

Du kan eksempelvis bevæge tungen rundt om selve åbningen eller på mellemkødet. Eksperimentér også med at kysse, cirkulere eller blidt puste luft på området.

Faktisk har du også, takket være denne rimming buttplug, mulighed for at opleve et rimjob helt uden partner. Skaftet på buttpluggen kan rotere og vibrere, hvilket simulerer bevægelser fra munden. Bruger du pluggen udvendigt er det en klar fordel at bruge en vandbaseret glidecreme.  

Hvordan kommer man i gang med rimming?

Det kan være svært for mange, måske særligt personer med penis i et heteroseksuelt forhold, at bede eller bare tale med sin partner om analstimulering.

Fordomme og tabu har gjort, at mange forbinder analområdet med homoseksualitet, hvorfor rimming derfor virker som noget personer med penis ikke kan nyde, hvis de er heteroseksuelle. Der vil vi gerne understrege, at hvis man identificerer sig som heteroseksuel, bliver man ikke pludselig noget andet, bare fordi man nyder anal stimulering - det er kun dig der kender og kan definere din seksualitet.

Og hvis man bevæger sig videre fra denne unødvendige indskrænkning af hvad heteroseksuelle og personer med penis kan nyde, er der faktisk også mange helbredsfordele for personer med penis ved at stimulere anus. På denne måde kan man nemlig stimulere prostata, hvilken kan nedsætte risikoen for prostatakræft.

Rengøring inden rimjob

Mange undgår også anal stimulering af frygt for ikke at føle sig helt ren. Det er så ærgerligt, da anal stimulering kan åbne en helt ny dimension af nydelse. Det er dog heldigvis nemt, at gøre noget ved det.

Du kan tage et bad før, måske med din(e) partner(e) som en del af forspillet, eller du kan bruge en anal douche.

  • Fyld pumpen med kropstempereret vand og indsæt spidsen lige i åbningen, ikke langt oppe i endetarmen. Put gerne lidt vandbaseret glidecreme på spidsen for en nemmere indsættelse, så du ikke river dig.
  • Ved at trykke i et roligt tempo på pumpen kan du nu skylle igennem.
  • Gentag indtil du føler dig ren, eller indtil der til sidst kommer noget klart, slimet ud.

Som udgangspunkt skal du ikke bruge mere end 1 time på at rense igennem, da du ellers risikerer at "over rense" og forstyrre det naturlige bakteriemiljø i endetarmen.

Du kan også risikere at vand bliver fanget deroppe, hvilket så kan løbe ud på et senere tidspunkt, hvor du måske ikke har mulighed for at tømme dig på toilettet. Særligt når man ligger ned på ryggen eller på siden kan man frigøre dette vand, hvilket samtidig typisk er de stillinger man ligger i, når man modtager et rimjob.

Af samme årsag kan det derfor være en god idé, hvis man gerne vil bruge en anal douche før rimming, at gøre det i god tid, så al vandet har haft mulighed for at løbe ud. 

Beskyttelse ved rimjob

Der er bakterielle risiko ved rimjob. Så husk at undgå at gå fra 4nus til underlivet uden at vaske munden, ellers kan det føre til urininfektioner. Hvis i gerne vil være helt sikre under rimming kan i også med fordel bruge slikkelapper. Det tynde stykke latex giver et beskyttende lag, men er stadig tyndt nok til at man kan mærke den dejlige fornemmelse af en tunge.

 

Du kan også læse vores guide til hvordan man stimulerer mellemkødet her!

Se vores store udvalg hos Peech hvor vi har både buttplug, vibratorer og dildoer som kan bruges til at stimulere anus. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.