Langsom sex

Langsom sex

Skrevet af somatisk terapeut Molly Mørch

Et gennemsnitssamleje tager omkring 4-6 minutter, alt efter hvilken undersøgelse man kigger på. Men mange udtrykker at de gerne vil bruge længere tid på sex. Læs med her, og bliv inspireret til, hvordan du kan trække tiden ud under sex.

Behold tøjet på lidt længere

Sex bliver hurtigt en vanesag for de fleste. Derfor er det en god ide at sætte nogle forhindringer op, når i skal lære noget nyt. Et ret nemt sted at starte kan være at beholde tøjet på lidt længere. Man kan sagtens sexe og kæle med tøj på. For eksempel er vibratorer også virksomme uden på tøjet på hele kroppen. Prøv eventuelt at starte med at give din partner en sansemassage med en vibrator på hele kroppen. Vibratoren Ollie er stor og især god at bruge uden på tøjet, eller ovenpå en hånd man bevæger henover kroppen.

Tag en pause

Det kan også være virksomt at tage en pause. Selvom det nok virker mærkeligt de første par gange man gør det. Men prøv at stoppe inden i begynder at være alt for tæt på et klimaks. Gå ud og drik en kop kaffe, eller spis lidt frugt eller andet lækkert. Start så forfra. Måske har i brug for at bruge lidt ekstra glidecreme, eller lidt ekstra tid på at blive tændte igen. Men det er jo pointen. Og mange oplever mere intense orgasmer af at trække tiden ud. Man kan også drille den anden lidt, ved at holde pauser i at stimulere der hvor det er rigtigt godt.

Skift scenarie eller stilling

Dyrker i altid sex det samme sted? Måske også i den samme stilling? Eller kører i altid missionær eller doggy style? Flyt jer fra sengen til sofaen, eller fra gangen ud i køkkenet. Måske det at skifte sted også inspirerer til en ny stilling eller leg. Skiftende i sig selv skaber en lille naturlig pause. Husk at der er nogle der har brug for lidt ekstra smørelse når sexen varer længere. Det er helt naturligt. Så forbered jer eventuelt med en af de lækre glidecremer, eller læs artiklen her om glidecreme.

Brug vejrtrækningen aktivt

Hvis dit problem er at du kommer hurtigere end du har lyst til, kan vejrtrækningen måske hjælpe dig. Når du oplever at orgasmen begynder at melde sin ankomst, så begynd med nogle rolige langsomme vejrtrækninger. Sæt eventuelt samtidig farten ned med at stimulere, eller forsøg dig med at holde mindre pauser mens du fokuserer på vejrtrækningen. Det kræver lidt øvelse, men for mange forlænger det nydelsen, og det bliver lettere selv at styre hvornår man har lyst til at komme.

God fornøjelse - og husk nu!

Prøv at bruge det ovenstående, som inspiration til hvordan i selv kan sætte forhindringer op, og forlænge nydelsen når i dyrker sex. Eller for den sags skyld når du dyrker sex med dig selv. Og husk nu: sex starter og stopper ikke med pikkens erektion og ejakulation, det er så meget mere.

God fornøjelse

 

Læs også vores guide om glidecreme, eller vores guide om kink og mild BDSM, hvor du kan undersøge produktsortimentet indenfor kink og BDSM.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.