Anbefalinger til det bedste Barbiecore sexlegetøj

Anbefalinger til det bedste Barbiecore sexlegetøj

Barbie oplever en lille revival i øjeblikket, og til ære for hende, har vi samlet 5 anbefalinger til vores yndlings Barbie-agtige sexlegetøj.   

Cheeky Wand

Vi starter listen med noget af det mest Barbie-agtige sexlegetøj, du kan finde. Nemlig Cheeky Wand vibratoren som er dækket af blød, lyserød silikone. I midten er der en glitrende Swarovski sten, som styrer vibrationerne og virkelig fuldender Barbie looket. På trods af sin størrelse er Cheeky Wand en ret kraftfuld vibrator, og du kan bruge den både på erogene zoner eller ømme muskler.

Dens mindre størrelse gør den god til at ramme præcist og give intens stimulering. Størrelsen gør den også oplagt til at tage med på farten, særligt da Cheeky vibratoren også har en travel-lock funktion. Funktionen sikrer, at vibratoren ikke pludselig tænder i kufferten.   

 

Clamy

Den lyserøde Clamy giver lidt associationer til havfrue Barbie, og den er mindst lige så nydelsesfuld som den er cute. Clamy er en klitoris stimulator, der fungerer ved at udsende pulserende luftbølger gennem den lille åbning. Klitoris består af den synlige dut, men har også "arme", der strækker sig ind i bækkenet. Luftbølgerne fra Clamy kan stimulere både den synlige og ikke-synlige del af klitoris, og giver en anderledes og mere intens fornemmelse, end hvis du brugte en vibrator direkte på klitoris. 

Den ergonomiske form gør den nem at flytte rundt, og er oplagt til både nybegyndere eller mere øvede. Clamy har syv forskellige intensiteter, og er helt vandtæt, så du kan tage den med, hvis du vil have et ekstra lækkert bad.  

 

Le petite wand

Le Petite Wand er en mindre udgave af den originale Le Wand, men stadig meget kraftig! Selv den laveste vibrationsindstilling er ret vild, så hvis du er glad for intens stimulering og rumlende vibrationer er Petite Wand lige noget for dig. 

Den luksuriøse vibrator har et fleksibelt hoved, så den bøjer sig efter din krop. Den er oplagt til intens klitorisstimulering, men kan bruges på alle erogene zoner, hvor mellemkødet også er et oplagt valg. Ligesom Cheeky Wand har Petite Wand en travel-lock, så den kan tages med på ferie eller på farten.

Du kan også købe vedhæng til Petite Wand, så du kan få glæde af de kraftige vibrationer på nye måder. G-punkts vedhænget er perfekt til at nyde vibrationerne indvendigt, mens disse silikone hætter kan give en anderledes fornemmelse udvendigt.   

 

Satisfyer Pro 2 Generation 3  

Ligesom Barbie, kan tredje generations udgaven af den ultra populære Pro 2 næsten gøre det hele. Pro 2 Generation 3 har vakuum teknologi som en klassisk klitorisstimulator, vibration i skaftet så du kan bruge den som en vibrerende dildo, og app-styring så du kan styre den nemt fra telefonen. Appen hedder Satisfyer Connect, og giver dig mulighed for at lave dine egne vibrationsmønstre, få stimulatoren til at vibrere i takt med din musik, eller bare give dig kontrol over intensitetsindstillingerne uden at skulle rode med knapperne. 

Derudover får du en medfølgende hætte, som kan sættes over åbningen. Det aktiverer Liquid Air teknologien, der får luftbølgerne fra åbningen til at føles som pulserende vand mod klitoris.  

 

Rose formet buttplug

Denne rose buttplug ligner et slags Barbie legetøj, og udover at være dekorativ, er den perfekt til anal stimulering.

Buttpluggen er lavet af borosilikatglas, som er mere brudsikkert end almindelig glas og også oplagt til temperaturleg. Du kan holde den under den kolde hane, og nyde lidt ekstra intens stimulering. Er du nybegynder til at bruge buttplugs, kan det være smart at holde den under den varme hane, så det lune glas kan være med til at afslappe musklerne, og du nemmere kan få den indført.

 

Læs også: Hvordan finder jeg G-punktet?

Læs også: Gode grunde til at onanere

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.