Guiden til fjernstyret sexlegetøj

Guiden til fjernstyret sexlegetøj

Med fjernstyret sexlegetøj kan du tage kontrollen over din(e) partner(e), eller omvendt, på både kort og lang afstand. Det kan være en måde at styrke intimiteten, eller en praktisk løsning hvis i er i et lang distance forhold. Læs med og lær mere om udvalget og dine muligheder for at personliggøre indstillingerne på dit sexlegetøj

Hvorfor vælge fjernstyret sexlegetøj?

Der er mange fordele i fjernstyret sexlegetøj. Det kan være en måde, i kan have sex, selvom i er adskilt rent fysisk - men det kan også være en måde at eksperimentere med kontrol lege. Ved at lade din(e) partner(e) bestemme hvornår legetøjet tændes eller øges i intensitet, kan i øve jer i at edge hinanden - altså at man stimulerer, rører, kysser, hvad som helst, lige indtil punktet hvor ens partner er ved at få en orgasme, hvor man så stopper berøringen. På den måde udsættes orgasmen og bliver forstærket, jo flere gange man gentager øvelsen. Fortsæt indtil det bliver for pirrende, men husk lidt tålmodighed, det betaler sig virkelig!

Fjernstyret sexlegetøj giver også mere kontrol, om det er med fjernbetjening, bluetooth eller gennem en app, undgår man ihverfald at skulle rode rundt med den manuelle styring på sexlegetøjet, hvilket kan være særligt oplagt hvis man bruger det med partner(e). Det kan nemlig godt lægge en lille dæmper på stemningen, hvis man skal bruge lang tid på at finde knappen til hastigheden eller rytmen. Med det fjernstyrede element undgår i at fumle rundt i for lang tid. Hvis du leder efter sexlegetøj der er oplagt med partner(e), kan du også læse vores lille guide igennem her.    

App-styret sexlegetøj

Meget fjernstyret sexlegetøj fungerer gennem bluetooth eller en app i stedet for med en lille fjernbetjening. Her er Satisfyers Connect App er særligt godt eksempel, da du både kan bruge appen til at styre dit sexlegetøj, men også eksperimentere med at lave vibrationer i takt med din yndlingsmusik, omdanne omgivelsesstøj til vibrationer (måske din yndlingsfilm?) eller lave et personligt vibrationsmønster, som du kan dele med andre Satisfyer Connect brugere eller en partner der også har appen.

Et klassisk fjernstyret sexlegetøj er den lille trussevibrator, der diskret kan sættes fast i undertøjet med magneten, og derefter fjernstyres af din(e) partner(e). Satisfyer har taget trussevibratoren til næste niveau med denne app-styret udgave, der er støjsvag, men stadig kraftig!  

Satisfyer trusse vibrator

Double Joy er et oplagt fjernstyret sexlegetøj til par, og er samtidig kompatibelt med Connect appen. Vibratoren har utallige brugsmuligheder, og kan eksempelvis bruges rundt om penis eller til at indføre i skeden. Prøv jer frem og find den brug, der passer bedst til jer. 

Satisfyer Double Joy par partner vibrator

Det er ikke en komplet liste uden Lush 3 fra Lovense. Lush 3 er særligt populær blandt langdistance par, da den tilknyttede app kan styre vibrationerne, uanset hvor du befinder dig i verden. Den store, kurvede top er desuden ideel til at ramme og massere G-punktet. Brug lidt vandbaseret glidecreme og lad de dybe, men stadig støjsvage vibrationer tage dig på en rejse. 

Hvis du vil prøve en mere budget-venlig udgave, er Phoenix fra Svakom et dejligt alternativ. 

Lovense lush 3 fjernstyret bluetooth vibrator

 

Fjernstyret sexlegetøj til penis   

Penisringen er et oplagte sexlegetøj til fjernstyring, da det giver mulighed for at træne edging eller at nå orgasme uden at bruge hænderne. Ved at sætte penisringen fast og derefter starte vibrationer, kan du langsomt pirre dig selv til forløsning. Strong One fra Satisfyer er et godt valg, da den store motor giver dybe, kraftige vibrationer.  

Satisfyer strong one penisring

Penisringe kan også sagtens fungere i samspil med en partner. På denne Neptune penisring er motoren større og mere aflang end Strong One, hvilket gør at den nemmere kan ramme og stimulere en partner. Vend den eksempelvis opad for at ramme klitoris, eller nedad for at stimulere din pung. Der medfølger samtidig en fjernbetjening, så i slipper for at skulle rode med indstillingerne når i er godt i gang.  

Hueman neptune penisring med remote fjernbetjening

Sexlegetøj med fjernbetjening 

Denne vibrerende strap-on behøver ikke et harness - der medfølger en fjernbetjening! Når først den er indført og sidder behageligt, behøver i altså ikke tænke mere på at pille ved indstillingerne. Brug blot den lille fjernbetjening, som er nem og intuitiv at bruge med kun en enkelt knap.

No parts selvsiddende strap on

Læs også: Vores artikel om prostata orgasme

Se vores fulde udvalg af vibratorer og legetøj til penis.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.