Guide: 6 tips til at mestre sexting

Guide: 6 tips til at mestre sexting

Skrevet af Alexander Sebastian Lembourn, journalist, tekstforfatter, sociale medier ekspert

Hvorfor er det en god skill at have?

Har du fået et frækt match eller vil du gerne gøre din partner varm i kinderne? Så er den her artikel til dig. I en digital verden kan det være super frækt at dele sine lyster og tanker med sin(e) partner(e) over skrift. Det kan være en god måde at fortælle om egne fantasier og behov til en ny partner – eller være et pirrende forspil, som får blodet til at pumpe hurtigt på en ellers røvsyg onsdag. Derfor har vi her samlet 6 tips til dig, så du kan have mere nærværende og fræk sexting.

Læs også: Hvordan taler man om sine seksuelle fantasier?

 

1: Vær ærlig om din lyst – hvad har du oprigtigt lyst til? 

Det er hot at dele sine fantasier, og endnu mere hot, hvis det faktisk er noget I gerne vil gøre ved hinanden i virkeligheden. Så hvad er du til? Slik? Berøring? Dominans? Det kan være nemmere at dele, hvad I gerne vil gøre ved hinanden på skrift end i virkeligheden. Så brug muligheden til ærligt at dele, hvad I godt kunne tænke jer at gøre ved hinanden, når I ses. 

 

2: Vær realistisk – husk du kun har to hænder

Det kan dræbe flowet i en god sextingsession, hvis dine beskrivelser pludseligt bliver ulogiske. Du kan jo ikke have to hænder om halsen på din(e) partner(e), samtidigt med at du klasker vedkommende i røven. Djævlen er i detaljen, så hold det realistisk og husk på, at du trods alt kun er et menneske. Bonus tip: Skriv i fremtid: Du gør ikke noget ved din(e) partner(e) over en dm lige nu og her. Du vil gerne gøre noget ved din(e) partnere(e) – i fremtiden.  

Læs også: Gode grunde til at onanere

3: Brug synonymer for jeres kønsdele

Det skal ikke blive plat: “Jeg knepper dig i doggy”. Øv. Det er selvfølgelig en smagssag, men prøv at anvende synonymer eller sætninger, som går ud over de mest lige-på-og-hårdt beskrivelser af sex. Skød, bryst, våd, stød, synke dybt, dunkende og ligende. Der kan være mange måder at beskrive sex og underliv på. Prøv at giv dine ord en mere små-poetisk lyd end de vulgære beskrivelser, du måske ellers kender. Det er med til at opbygge en mere sanselig stemning. Undgå samtidigt ord som vulva og penis – det kan blive lidt for klinisk. 

 

4: Husk det sensuelle – kys på maven kan være mere hot end lige på og hårdt

Store hænder på kroppen, kys på inderlår, en hånd i nakkehåret, et suk i øret, varm hud mod hud, en tunge på nipple, et skælven og en sitren. Der er mange små sanselige øjeblikke i sex, som gør seancen til en intim og intens oplevelse. At pirre hinanden og drive hinanden til vanvid, er en af de store glæder ved sexting – så prøv at husk, hvad der ellers tænder jer end direkte penetrationssex

 

5: Byg op til et klimaks – start ikke med slutningen

En rigtig god sexting session starter med et kys og slutter med en orgasme eller en form for klimaks. Så hvis I har overskuddet, så tænk to skridt frem undervejs og byg op til et klimaks, som enten handler om jer begge eller om en af jer. Det er forløsende at jeres liderlige sexting ender et sted. Måske en særlig form for orgasme, måske ved oralsex eller måske skal I prøve bondage udstyr. Men husk at alle gode historier bliver bedre af en lykkelig slutning. 

 

6: Gør jeres sexting levende med nudes, lyd og videoer

Det gode gamle ordsprog “show it, don’t tell it” gælder også i sexting. Så derfor prøv at peppe jeres hotte sexting op med pics, videoer og frække lydbeskeder – enten drypvis undervejs eller som et klimaks på jeres sexede tekstfantasi.

Brug for inspiration til dine nudes? Læs vores guide til at sende nøgenbilleder eller Dirty talk for begyndere

Sexlegetøj, der kan anvendes mens I sexter

I vores sortiment har vi blandt andet to vibratorer, der kan fjernstyres over store distancer. Lovense Lush er perfekt til pirrende leg på afstand.

Lush 3 fra lovense - app styret æggeformet vibratorHar du selv eller din(e) partner(e) en vulva, kan man kontrollere vibrationerne og give hinanden ekstra nydelse mens I sexter.

Se også vores sortiment af både dildoer, buttplugs og klitorisstimulatorer, som ligeledes kan bruges til at stimulere sig selv ved sexting. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.