Elvie bækkenbundstræneren | Guide til verdens bedste kegel eller bækkenbundstræner Elvie | PEECH

Hvordan bruger man verdens måske bedste Kegeltræner (bækkenbundstræner) - ELVIE?

Vidste du at et stærkere underliv kan give mere nydelse og stærkere orgasmer? Læs hvordan du nemt kan træne bækkenbunden og få stærkere orgasmer her

Hvad er bækkenbunden?

Bækkenbunden er et kraftigt sæt muskler, der sidder som en hængekøje mellem dit haleben og skamben. De løfter og holder dine bækkenorganer, hjælper med blære- og tarmkontrol og understøtter mavemusklerne og ryggen.

På trods af at musklerne sidder gemt, har de en vigtig rolle for kvinders sundhed, herunder deres seksuelle og følelsesmæssige velvære.

Graviditeter, fødsler, aldring og intensiv sport kan alle svække disse muskler. Som følge heraf oplever 1 ud af 3 personer med en vagina, og op til 80% af de nybagte mødre og gravide, fysiske problemer.

Bækkenbundsøvelser anbefales af sundhedsmyndighederne rundt om i verden for at forebygge eller behandle bækkenbundsproblemer, og giver færre symptomer i over 70% af tilfældene. Når de udføres korrekt, er disse blide øvelser med til at:

 • Forbedre intim sundhed
 • Styrke blærekontrol
 • Forberede kroppen til graviditet og fremskynde genoptræningen efter fødslen
 • Udvikle og vedligeholde muskelvævet
 • Styrke selvtillid og følelsesmæssig velvære

Se vores udvalg af bækkenbundstrænere

Hvordan bruger jeg Elvie Trainer?

Vi anbefaler at træne tre gange om ugen i fem minutter om pr. gang. Den diskrete og bærbare taske har indbygget oplader, hvilket betyder, at du kan træne når som helst og hvor som helst. Øvelserne er tilrettelagt med vejledning fra bækkenbundseksperter, så de bliver så effektive, at du kan begynde at mærke resultater efter fire uger. 

Hvorfor er Elvie Trainer unik?

Elvie Trainer er verdens mindste og smarteste Kegel træner (bækkenbunds træner). Designet af kvinder, til kvinder, og den er lille, behagelig, diskret og nem at have med. Elvie Trainer bruger patenteret teknologi til at registrere retningen af sammentrækning i musklerne og advarer brugeren, hvis de udfører øvelsen forkert. Elvie Trainer er den nye topstandard i biofeedback teknologi vedrørende bækkenbunden og anbefales af mere end 800 sundhedsprofessionelle over hele verden.

Hvordan virker Elvie Trainer?

Du skal blot placere den i vagina, og Elvie Trainer forbinder sig automatisk til en app, der leder dig gennem sjove, fem minutters træningsøvelser. Elvie Trainer's kraft- og bevægelsessensorer måler bækkenbundens muskelbevægelser, og ved hjælp af biofeedback kan appen visualisere øvelserne i realtid.

App'en følger dine fremskridt, retter din teknik, træner dig gennem de forskellige træningsniveauer og giver dig mulighed for at sætte personlige mål. Det har aldrig været så sjovt og nemt at træne sin bækkenbund.

Sådan kommer du i gang

Elvie Trainer fungerer sammen med iPhone og Android, og kræver iOS7 + og Android 4.3. Download appen og opret din personlige konto. Elvie Trainer forbinder sig med appen via Bluetooth Low Energy. 

Kan Elvie Trainer bruges under graviditet?

Du kan bruge Elvie Trainer under graviditet, så længe du ikke oplever komplikationer. Hver graviditet er unik, så hvis du er i tvivl, bedes du kontakte din læge inden brug.

Nybagte mødre kan begynde at bruge Elvie Trainer igen, efter at din læge har rådgivet dig om, at du er klar til at genoptage normale aktiviteter igen, det er normalt omkring 6 uger efter fødslen.

Kan jeg bruge Elvie Trainer med en IUD?

Ja, du kan bruge Elvie Trainer med en IUD (eller spiral). Halen af Elvie Trainer er den del, der forbinder din enhed, og det forbliver udenfor. Elvie Trainer er helt dækket af medicinsk godkendt silicone uden åbne flader, og den er derfor sikker at bruge med spiralen.

Kan jeg bruge Elvie Trainer, hvis jeg har helbredsproblemer i forbindelse med bækkenbunden?

Hvis du har helbredsproblemer i forbindelse med bækkenbunden (fx prolaps eller bækkensmerter), anbefaler vi, at du konsulterer din læge, inden du køber Elvie Trainer.

Beskrivelse af Elvie traineren:

Elvie Trainer er den prisbelønnede Kegel træner til din bækkenbund. Du skal blot placere den i vagina og oprette forbindelse til appen for at få feedback i realtid, mens du træner og bliver ført igennem en sjov fem minutters træning for at forbedre intim sundhed, blærekontrol og eftervirkninger fra fødsler.

60% af kvinderne når ikke klimaks under sex, og 1 ud af 3 personer med en vagina oplever følger af en svag bækkenbund. Træning af bækkenbundens muskler hjælper med til at skabe mere kontrol, større følsomhed og kraftigere orgasmer.

Med Elvie Trainer oplever 8 ud af 10 personer med en vagina forbedringer, og af disse oplever 98% en forskel på mindre end 6 uger. Elvie Trainer er komfortabel, sikker og nem at bruge og designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine Kegel øvelser (bækkenbunds øvelser).

Bliv motiveret ved at holde øje med din træning i realtid, sæt personlige mål og se dine resultater blive bedre over tid på den gratis app. Biofeedback-teknologi og sensorer i topstandard registrerer bevægelser, måler kraft, korrekt teknik og holder score. Elvie Trainer leveres med et valgfrit cover til tilpasning af størrelsen og med en diskret taske, der fungerer som oplader, hvilket gør det nemt at bruge Elvie Trainer når som helst og hvor som helst.

De effektive træningsøvelser, der er nemme at følge, er designet af eksperter fra Imperial College London og Oxford University. Elvie Trainer anbefales af mere end 800 sundhedsprofessionelle over hele verden og er vinder af mere end 15 design- og innovationspriser.

Unikke funktioner:

 • Fem minutters træningsforløb
 • Seks unikke øvelser
 • Fire forskellige niveauer: træning, nybegynder, mellemniveau, avanceret
 • Lavet af medicinsk godkendt Silikone, 100% vandtæt
 • Genopladelig og designet til at holde
 • Detaljeret hjælpefunktion i appen
 • Regelmæssige opdateringer, nye spil og forbedrede funktioner
 • Data gemmes sikkert uden personligt identificerbare oplysninger
 • Gratis downloadbar app tilgængelig på engelsk, spansk, tysk, fransk, portugisisk, hollandsk, svensk, græsk, russisk og traditionelt kinesisk

 

Kunne du tænke dig at komme i gang med Bækkenbundstræning? Så køb din Elvie lige her

Læs også: Bækkenbundstræning for personer med en penis

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.