Sexlegetøj til håndbagagen

Sexlegetøj til håndbagagen

Det er endelig sommer, og for mange af os betyder det ferie. Uanset om du rejser for forretning eller fornøjelse, er det altid godt at have lidt ekstra fornøjelse med i håndbagagen. Læs med i denne guide og få gode bud på nye rejsevenner.

Hvilke regler gælder, når du rejser med sexlegetøj, og hvad bør du tage med?

Om sexlegetøj er rejsevenligt eller ej kan defineres på mange forskellige måder. I lufthavnen er der ingen konkrete retningslinjer for, hvilket slags sexlegetøj du må medbringe i håndbagagen, og det er altså op til den enkelte kontrollør at afgøre, om sexlegetøjet udgør en "trussel". Her bliver "rejsevenligt" sexlegetøj altså snarere bedømt på ting som udseende samt om det er med eller uden strøm. Så her kan diskret sexlegetøj være oplagt, så det måske ikke bliver udpeget som en fare, eller så man undgår at skulle forklare sig. Hvis man alligevel skal nævne en officiel lufthavnsregel, som du bør holde i tankerne, er det reglen om at man ikke må medbringe stumpe genstande, der kan forårsage skade, hvis de benyttes til at slå med. Det er altså en dårlig ide at medbringe den helt store dildo eller wand, da den måske kan vurderes til at være et slagredskab. 

Her giver det også mening at sortere alt dit metal sexlegetøj fra, da det både kan være svært at regne ud hvad det er, men også vejer en del i tasken. Så vælg hellere materialer som silikone eller TPE, der ikke ser mistænkeligt ud, og ikke går i stykker.

Husk at du ikke må have lithiumbatterier i din indtjekkede bagage, det må kun komme med i håndbagagen.

Diskret sexlegetøj

Vores Rejsesæt er et godt bud på en række diskrete og mindre produkter man kan have med. Sættet indeholder Bullie vibratoren, Slow Sex finger glidecreme (selvfølgelig under 100 ml) og Pointy buttpluggen, alt sammen indpakket i den fineste Stash taske. Bulletvibratorer er oplagte at rejse med, da deres kompakte størrelse gør dem perfekte til at snuppe med i selv den mindste taske. Mange tror at bulletvibratorer kun kan bruges til klitoris, men der er virkelig en verden af nydelse i vente hvis du bevæger den lidt rundt på andre områder af kroppen - prøv eksempelvis på mellemkødet, omkring anus eller langs kønslæberne.

Hvis du virkelig vil være diskret, er Stick fra Iroha by Tenga perfekt. Stick er en bulletvibrator, der ligner en lille læbestift. Den afrundede, præcise tip er samtidig perfekt til at give fokuseret og kraftig stimulering, på trods af den kompakte størrelse, og så er den endda vandtæt!

Sexlegetøj med rejselås

Noget sexlegetøj har en indbygget rejselås du kan aktivere, og så være sikker på, at den ikke pludselig tænder af sig selv i tasken. Det kan være en kæmpe fordel, også hvis du rejser med noget lidt mindre diskret sexlegetøj, såsom en wand. Wands er lige så alsidige som bulletvibrator, men kan ramme en større overflade, og har en kraftigere motor. Brug dem til den klassiske klitorismassage, på mellemkødet eller bare på de ømme skuldre efter en lang flyvetur. 
Du kan eksempelvis prøve den lidt mindre udgave af den klassiske Magic Wand, Le Petite Wand. Selvom den er mindre end originalen, er den stadig vildt kraftfuld med 10 forskellige intensiteter og 6 vibrationsmønster. Samtidig har den en rejselås, som du aktiverer ved at holde de to knapper til at styre intensiteten nede i tre sekunder. 

Leder du efter et lidt billigere alternativ, er en lidt mindre wand som Cheeky Wand perfekt. Cheeky Wand har også en rejselås, som du aktiverer ved at trykke tre gange på styringsknappen, hvorefter du gerne skulle mærke to vibrationer - så er låsen slået til.

Hvis du bruger en vibrator med batterier, kan du blot tage dem ud under rejsen.

Småt og alsidigt sexlegetøj

Rejsevenligt kan også defineres på baggrund af størrelse, altså hvad der er mest praktisk for dig at medbringe. Her kan det være oplagt at vælge noget, der ikke fylder for meget i bagagen, og samtidig har flere brugsmuligheder, så du ikke skal tage en masse stykker sexlegetøj med, men bare en enkelt ting eller to.

Rejser du med partner(e), er det smart at vælge noget alle kan bruge, uanset hvilken krop man har. Pawny er derfor rigtig god. Den kan bruges både på klitoris, pungen, mellemkødet eller udenpå anus. Mulighederne er nærmest uendelige, så snup den med i tasken og udforsk hvordan i kan få glæde af den.     

Er du en person med penis kan det være oplagt med et penisæg som Geo Aqua. Et penis æg er et sleeve til at hive op og ned af skaftet af penis. Denne har en rillet, bølget struktur indvendigt, hvilket føles fantastisk når du sætter den over penis. Eksperimenter med forskellige hastigheder eller hvor langt du trænger ind, og husk at bruge den med en vandbaseret glidecreme, så oplevelsen bliver endnu dejligere - husk også at den vandbaserede glidecreme skal pakkes som en væske i håndbagagen. Hvis du ikke har erfaring med onani æg og ikke er helt sikker på om det er noget for dig, kan du også starte ud med et billigere alternativ, som onani ægget fra Satisfyer.

God tur!

 

Leder du efter sexlegetøj mere målrettet penis? Så kan du også læse vores guide til sexlegetøj til penis her!

Læs også: Den komplette guide til vibratorer

Læs også: Den komplette guide til vakuum vibratorer

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.