Sexlegetøjsguide til par

Sexlegetøjsguide til par

Der findes mange forskellige slags sexlegetøj til par, men hvordan finder i det, der passer til lige jer? Denne guide giver ideer og anbefalinger til et lille udvalg af sexlegetøj, som i kan prøve og bruge sammen

Hvordan kan man prøve noget nyt?

Når man har været i et forhold i længere tid, er det ret normalt, at der kan gå lidt rutine i den måde, man har sex på. Hvis i vil prøve noget nyt, kan det være oplagt at introducere sexlegetøj til jeres sexliv. Men hvordan kommer man i gang? Måske er i ikke helt sikre på, hvilket sexlegetøj i kunne tænke jer. Måske kan det være svært at sætte ord på, hvad i tænder på eller kunne tænke jer at afprøve. Med Truth or Dare spillet fra Unbound Babes kan i få hjælp til at starte samtalen og få afprøvet nye ting. Spillet giver små udfordringer eller spørgsmål i skal besvare, og kan være en oplagt del af forspil. 

Sex ser ikke kun ud på én måde

Partnersex kan være mange forskellige ting og se ud på mange forskellige måder - ikke blot penetrering. Måske kunne det være dejligt at sætte farten ned, og give sig tid til at udforske og lære hinandens kroppe bedre at kende. Med lidt glidecreme kommer i nemt og godt fra start. Der er mange fordomme om glidecreme, hvem der kan bruge det og hvorfor. Husk på at glidecreme blot giver smørelse og fjerner friktion, intet andet - det betyder ikke at nogen af jer gør noget forkert, hvis i bruger det. Glidecreme kan også komme med smag eller en opvarmende, stimulerende funktion, som gør dig mere sensitiv overfor berøring - så der er mange gode grunde til at tage glidecremen med!

Vibratorer

Er i klar til at sætte farten lidt mere op, kan i bruge en vibrator sammen. Der findes mange vibratorer specifikt til par, men i kan også bruge en vibrator der kan bruges sammen såvel som alene.

Én mulighed er Pom, der er en helt blød og bøjelig vibrator. At Pom ikke har et skelet, betyder at den former sig efter kroppen, og derfor kan bruges af alle, lige hvor man ønsker. Eksperimenter med at lægge den mellem jer eller bøje den rundt om penis eller vulva. Den kan endda med siden lægges op af anus - mulighederne er uendelige!  

Hvis i vil have en lidt mere præcis stimulering, kan i også bruge en lidt mindre vibrator, som for eksempel Pawny. Med det afrundede hoved kan Pawny køres rundt på alle de sensitive områder på kroppen, som på inderlårene, mellemkødet, anus, pungen eller klitoris. Skift mellem hvem der holder vibratoren, og guide hinanden frem.    

Forskellige temperaturer

I kan også eksperimentere med sanselige lege. Forskellige temperaturer kan være et godt sted at starte, og her kan det være oplagt at bruge sexlegetøj, der kan tåle at blive opvarmet eller nedkølet. Amber dildoen er lavet af borosilikatglas, hvilket er mere holdbart end normalt glas, og desuden kan klare høje temperaturforskelle. Ved at nedkøle Amber under den kolde hane eller i køleskabet, kan i skabe en pirrende og intens fornemmelse når den indføres, eller bare bevæges rundt på kroppen. Ved at opvarme Amber får i den modsatte effekt, hvor det varme glas giver en afslappende og løsnende følelse. Prøv jeg frem, men husk at teste temperaturen på underarmen før i bruger den andre steder på kroppen!

 

Læs også: Sexlegetøjsguide for begyndere

Læs også vores guide om quickie sex eller det sanselige element i sex.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.