abstrakt lyserødt billede

5 tips til at spice missionær op

Missionær stilling er nok den mest udbredte, men også mest basic stilling, når det kommer til penetrerende sex. Den helt klassiske missionær er også dejlig i sig selv, men der findes flere forskellige måder, du kan gøre den lidt anderledes (og måske lidt bedre). Læs med i vores 5 tips til at afprøve missionær stillingen på nye måder 

1. Bondage elementer

Er du interesseret i bondage, kan missionær være en god stilling til at afprøve det. Med bondage tapemanchetter eller reb kan man fiksere den modtagende part, enten rundt om håndled, ankler eller begge dele. Den modtagende part kan eksempelvis ligge på ryggen, og få fikseret armene over hovedet eller fast til sengegærdet. Her kan du også tilføje et blindfold for et ekstra kinky element.  

Når man prøver bondage, skal man huske at forventningsafstemme med sin(e) partner(e) først. Bondage er et kontroltab, og det er vigtigt at man har tillid til og kan tale med sin(e) partner(e) om oplevelsen - både før, under og efter.

Husk også, at fikseringen ikke må være for stram. Som hovedregel skal man kunne få 2 fingre ind mellem reb, tape eller hvad man nu bruger.

2. Løft benet

Når du som modtagende part ligger på ryggen, kan du med fordel løfte det ene ben og ligge det over din partners skulder. På den måde kommer der en anden vinkel og dybde på penetrationen. Er du smidig nok, kan du også lægge begge ben op på din partners skuldre.  

3. Brug en pude

En anden måde at få en dybere penetration, er ved at ligge en pude under hofterne eller bagdelen. Er du en person med vulva bliver dit underliv løftet op og drejet i denne stilling, så det også er nemmere at ramme G-zonen. Her kan det være en ekstra fordel at bruge en wand vibrator i mens, da der er bedre plads til at stimulere klitoris, når man er løftet op. 

4. Inddrag forskellige erogene zoner

I missionær stillingen er der god mulighed for at skabe en meget intim, erotisk oplevelse, fordi man både kan ligge tæt og holde øjenkontakt i mens. Det er derfor oplagt også at fokusere på andre fornemmelser og måder at stimulere på, end bare penetration.

Halsen, ørene og brystvorterne er for mange sensitive områder, som kan stimuleres med berøring, kys eller anden massage. For mange personer med vulva er kønslæberne også meget sensitive, og man kan oplagt stimulere undervejs med sine fingre eller spidsen af penis.  

5. Dirty talk

Fordi man netop ligger tæt og kan kigge hinanden i øjnene, kan det også være pirrende at tilføje lidt dirty talk. Dirty talk kan være mange forskellige ting, og er man nybegynder, kan det være svært at vide, hvad man kan sige.

Det kan føles lidt akavet, hvis man ikke er vant til dirty talk, så det kan hjælpe at starte simpelt ud. Du kan eksempelvis give komplimenter eller sige, hvis din partner gør noget, der føles dejligt. Når du føler dig mere komfortabel, kan du være mere eksplicit i dine komplimenter eller sige hvad du vil have, din partner gør mod dig. 

Mærk også efter stemningen. Nogle gange passer det til stemningen, hvis dirty talk er mere vovet, mens det andre gange skal være mere sensuelt eller romantisk. Da missionær er en lidt mere intim stilling, kan det sensuelle være oplagt, men det er selvfølgelig helt individuelt. Du kan også læse mere i vores guide til dirty talk her.

 

Læs også: Hvad er seksuel aftercare?

Læs også: 10 ofte stillede spørgsmål om onani

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.