Sex i badet

Sex i badet

Skrevet af somatisk terapeut Molly Mørch

Kender du det? Du kommer træt og lidt halvklistret hjem efter en hel arbejdsdag, og har lyst til lidt intimitet men orker det næsten ikke. Hvorfor ikke slå et dejligt varmt bad sammen med sex i det allerede våde? Læs med og bliv inspireret til hvordan du selv, eller sammen med en partner, kan dyrke dejlig sex i badet.

Brusebad eller karbad?

Der er fordele og ulemper ved begge dele. I karbaddet kan man flyde og glide lidt mere, men pladsen er oftest trang. Alt for store bevægelser kan også resultere i høj bølgegang og oversvømmelser… Badekarret giver dog mulighed for at opleve en helt ny side af noget af dit sexlegetøj, for eksempel den lille Sona Sonic hvor bølgerne føles helt anderledes. I brusebadet kan man til gengæld stå op, og der er måske lidt bedre plads (hvis man er heldig). For de flestes vedkommende har man dog ikke flere bademuligheder, men måske det skulle med i overvejelserne næste gang du booker hotel til din ferie?

Se vores fulde sortiment af klitorisvibratorer, som er udstyret med trykbølgeteknologien, som giver en helt ny onani oplevelse. 

Sex med dig selv i badet

Sex i badet behøver ikke være med en partner. Der er mange muligheder for at dyrke sex med dig selv også. Du kan afprøve om strålen fra brusehovedet gør noget for dig. For nogle føles det fantastisk dejligt, mens det for andre er for hårdt eller for blødt. Men du kan også tage dit sexlegetøj med i badet. En dildo med sugekop (den her konfetti variant er simpelthen for cute ) giver dig mulighed for at dyrke sex med dig selv uden at bruge hænderne. Det kan være en ret fantastisk følelse. Der er selvfølgeligt også mulighed for at bruge for eksempel en Geo Coral til at stimulere penis, eller din yndlings vibrator (sålænge den er vandtæt).

Udforsk vores udvalg at dildoer, hvor der findes alt fra dildoer med sugekop, g-punkts dildoer og glasdildoer. Der er lidt til hver en smag. 

Sex med en partner i badet

I behøver ikke på forhånd aftale at det skal bliver til sex. Det at tage bad sammen i sig selv kan være hyggeligt og intimt. I kan vaske hinanden og sæbe hinanden ind, eller måske bruge en mild scrub på hinanden så alle nerveenderne i huden på kroppen bliver vækket. Nye situationer kalder også tit på nye stillinger, så leg lidt med hvad der passer til jeres kroppe. Badet kan også være et dejligt sted at udforske oralsex, for dem der har det bedst med at det helst skal være nyvasket før det er sjovt.

Husk glidecremen!

Man burde tro at vandet gjorde at det hele glider. Men når det kommer til slimhinderne kan vandet nogle gange have den modsatte effekt. Brug en glidecreme der er er silikone- eller oliebaseret for at optimere følelsen.

Pas på du ikke glider

En lille hævet pegefinger her til sidst. Pas på at den dejlige sex ikke bliver forvandlet til et slemt fald og en tur på skadestuen. Fliser er i forvejen glatte hvis der f.eks. er sæberester eller andet på. Når du tilsætter lidt glidecreme kan det blive en farlig cocktail. Læg et håndklæde eller en bademåtte i bunden af badet (uden at dække over afløbet), så glider du ikke.

Rigtig god fornøjelse!

 

Læs også Molly's guide til intimmassage her!

Læs også: Vores guide til langsom sex. 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.