Klitoris stimulator PEECH

Klitoris stimulator - Alt det der er godt at vide

Har du hørt om en klitoris stimulator? Måske du har prøvet dem eller er nysgerrig på kategorien. Vi har samlet ofte stillede spørgsmål om klitoris stimulatorer og givet vores svar.

Mange har hørt om Satisfyer-hypen - og der er bestemt noget om snakken! Satisfyer er faktisk et mærke som laver en masse lækre produkter, både stimulatorer og vibratorer i alle kategorier. Der findes også et hav af klitorisvibratorer og stimulatorer! Få opklaret nogle spørgsmål her.

Hvordan rengør man bedst sin klitoris stimulator? 

Det er vigtigt at man rengører sit sexlegetøj for at holde sit produkt hygiejnisk, fjerne bakterier og forlænge levetiden af produktet. De fleste vibratorer til klitoris er vandtætte og kan skyldes med vand. Rengør med mild sæbe og tør produktet af med et rent og blødt klæde. Du kan med fordel bruge toycleaner, som en speciel sæbe. Med Satisfyer pro kan du tage den hvide del af og rense den seperat. Da alle klitoris stimulatorer har motorer kan de ikke komme i opvaskemaskinen, som f.eks. noget uden motor. Du må ikke koge produkterne eller generelt rense dem med ting, du i forvejen ikke vil have nær dit underliv.

Hvad er forskellen mellem de forskellige klitoris stimulatorer og deres intensitet?

Intensitet og design

Der findes klitoris stimulatorer i forskellige størrelser og designs, så det kan være svært at finde ud af hvad forskellen er. Generelt gælder det at; Jo mindre produktet er, jo mindre er motoren også. Klitoris stimulatorer har et "hul" der hvor, at de soniske bølger, dvs. lufttrykket kommer ud og hullet kan fortælle, hvor intens bølgerne er. Et større hul indikerer mindre intensitet og et mindre hul indikerer højere intensitet. Hvis man gerne vil have en vibrator, som er lidt stærkere end f.eks. Satisfyer pro, er Sona vibratoren god. 

Lyd

Generelt er klitoris stimulatoren stille, og afhænger af hvor meget du skruer op for motoren. Sona og Puff, er vores mest stille klitoris stimulatorer.

Pris

I den billigste ende har vi klitoris stimulatorer som Puff fra Unbound og Love breeze og den ofte omtalte Satisfyer pro fra Satifyer. I den dyrere ende er der brands som Dames Aer stimulator og Lora DiCarlos vibrator BACI. Man kan mærke prisforskellen i styrke, kvalitet og bølgerne.

Gør hyppig brug af klitoris stimulator det sværere at opnå orgasme?

Som det desværre gælder så meget andet skønt i livet vil man råde til, at gøre alt med måde. Det samme gælder klitoris stimulatorerne, for meget brug af dem kan gøre det sværere at opnå orgasme uden. Og hvornår er for meget for meget? Det ved kun du! Et godt råd er nogengange, at holde stimulatoren ca 5 mm ude og mærk bølgerne ramme klitoris på afstand. Veksl lidt mellem at have den direkte på, og holde den ude. Til gengæld kan en klitoris stimulator hjælpe, hvis du allerede føler dig følelsesløs af vibrationer. Stimulatoren vil nemlig stimulere på en helt anden måde end vibrationer. 

Hvilket produkt kan stimulere G-punktet samtidig med klitoris?

Her findes to produkter som både kan stimulere g-punktet og klitoris. Der findes Osé 2, som kan stimulere begge punkter samtidig. Osé 2 har en fleksibel krop og du er derfor garanteret at den kan stimulere begge samtidig. I den billigere ende har Satisfyer lavet Pro+, som også både stimulerer g punktet og klitoris. 

Tips til brug af klitoris stimulator

Med så meget andet er glidecreme altid godt! Derudover er det individuelt, hvor følsom klitoris er. Hvis du har en følsom klitoris kan direkte stimuli virke voldsomt og her er klitoris stimulatorer perfekt, da du ikke behøver sætte stimulatoren direkte på klitoris, men holde den lidt fra huden og mærke bølgerne alligevel, er en klitoris stimulator både god hvis man kan lide intens stimuli eller svagere stimuli.

Til slut så husk at hvis du har prøvet en klitoris stimulator, og du ikke kunne få det til at virke for dig, så skal du ikke være ked af det eller frygte din krop er forkert. Nogengange kræver det lidt øvelse, og at man prøver et par gange. Og nogengange er det bare ikke det der does the trick. Alle kroppe er (heldigvis) forskellige. Så husk; Du er ikke forkert! 

 

Læs også: Sexlegetøjsguide for begyndere

Læs også: Guide til onani for personer med vulva

Læs også: Sådan vælger du en dildo

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.