Den store guide til nøgenbilleder

Hvordan sender man et nøgenbillede?

Nøgenbilleder kan være virkelig sexede både at sende og modtage – vi guider dig igennem forholdsregler, lovgivning og hvordan du kan tage pirrende billeder, der sætter fantasien i gang

Hvorfor sende nøgenbilleder?

Der kan være mange grunde til at sende og modtage nøgenbilleder. Det kan bidrage til at udtrykke kærlighed til hinanden, at være intim på afstand i langdistanceforhold, som et element i sexting og onani, eller at flirte, pirre og initiere sex. Desuden kan nøgenbilleder være en måde at hylde sin krop gennem selvkærlighed og egenomsorg – og derigennem bidrage til et mere positivt selvbillede.

Når det kommer til nøgenbilleder, kan der være mange faldgruber. Det er ikke uset, at nøgenbilleder er havnet i de forkertes hænder. Mens det kan være rigtig frækt, pirrende og lækkert både at modtage og sende nøgenbilleder, har vi nedenfor skitseret pointer, der kan være gode at tage i betragtning og hjælpe til at finde ud af, om det at sende og modtage nøgenbilleder overhovedet er noget for dig. Skulle det ikke være tilfældet, kan det dog stadig være dejligt at tage nøgenbilleder af sig selv – til sig selv. Det vigtigste er, at du har det sjovt og føler dig godt tilpas. 
 

Kontrol

Når først et billede er sendt, er det stort set umuligt at have kontrol over, hvem der ser det. Dette kan skyldes, at en person bryder jeres tillid ved at vise eller videresende billedet – der er også eksempler på, at delingstjenester, mails eller konti på sociale medier er blevet hacket og at nøgenbilleder i den forbindelse er blevet stjålet. Som udgangspunkt bliver man nødt til at antage, at ethvert billede man sender – nøgenbillede eller ej – en dag vil blive set af andre end dig og den person du har sendt det til.
 

Genkendelighed

Inden man sender nøgenbilleder kan det for sikkerhedens skyld være en god idé at forholde sig til, om man har lyst til at blive genkendt. Nogle oplever det ikke som værende farligt eller et problem, hvis man skulle blive genkendt på nøgenbilleder. Samtidigt er der andre, der har det helt modsat. Hvis det er tilfældet, kan man med fordel tage et par forholdsregler: Undlad at vise dit ansigt, dæk genkendelige steder på din krop (det værende særegne modermærker eller tatoveringer) – og sørg for at holde baggrunden anonym. Hvis man er lidt skrap til billedredigering, kan man også sørge for at fjerne de fleste ting efter billedet er taget.
 

Hvad må man?

Er man over 18 år gammel, må man dele nøgenbilleder af sig selv, til personer, der har givet samtykke til at modtage dem. Det betyder samtidigt, at det kan være ulovligt at sende nøgenbilleder til personer, der ikke ønsker at modtage dem. Er man modtager af uønskede nøgenbilleder kan det anses som et seksuelt overgreb og blufærdighedskrænkelse. I tråd med samme er det ulovligt at dele nøgenbilleder af andre personer, med mindre de har givet samtykke hertil.
 

Inden du sender nøgenbilleder

Inden du sender nøgenbilleder af dig selv skal du huske at spørge om den eller de personer, du gerne vil sende billedet til, har lyst til at modtage det. Det gælder også, selvom personen tidligere har modtaget nøgenbilleder fra dig. Det er nødvendigt både i forhold til samtykke – men også timingen. Det kan både gøres helt nonchalant, hvor du spørger “Må jeg sende dig et nøgenbillede nu?” – men man kan også krydre sit nøgenbillede med den sexet besked, der indvier modtageren i, hvor liderlig du bliver ved tanken om dem.
 

Forslag til hotte nøgenbilleder

Hvis du har lyst til at sende nøgenbilleder, har vi samlet lidt inspiration til, hvordan du kan gøre. Dog er det vigtigt at understrege, at der ingen regler er – vær kreativ og prøv dig frem. Hvad et godt nøgenbillede er, er helt op til dig selv at definere. 
  • Skyggebilleder: Hvis du mest af alt har lyst til at vise din krop frem på en diskret måde, der efterlader meget spillerum til fantasien, kan du tage et skyggebillede. Det er, hvor omridset af din krop  det værende hele din krop, din røv, dine hofter, din penis eller dit bryst kan ses  enten fra siden eller front. Placér en lampe modsat af, hvor der er en god væg til et skyggebillede, og prøv med forskellige poseringer, som fremhæver den del af din krop du allerbedst kan lide. 
  • Bagfra: Vil du gerne tage et cute billede af din røv, kan du med fordel gøre det bagfra. På den måde undgår du at skulle vride din krop for meget for at få den i fokus. Du kan placere din telefon på et bord og derefter slå dig løs. Du kan prøve enten stå op, sætte dig omvendt på en stol, læne dig ind over din seng eller lægge dig på sengen, så man kan se din røv stikke op. Man kan også sagtens tage et billede bagfra uden at røven nødvendigvis er i fokus  ved eksempelvis at croppe billedet, så det er din talje der fremhæves, eller måske kun vise en lille del af din røv for at pirre fantasien. Hvis du gerne vil spice et billede bagfra op, kan du også tage et buttplug i  eksempelvis dette cute hjerteformede buttplug
  • Liggende: Det kan være nærliggende at tage nøgenbilleder, mens man ligger under dynen. Du kan lade dynen dække dele af din krop, mens du blotter andre dele. Du kan eksempelvis prøve at ligge på ryggen og blotte noget eller hele dit bryst, dit lår eller din lyske. En anden fordel ved at tage billeder liggende, er at kunne fokusere på sin røv. Du kan med fordel lægge dig på maven og strutte den op i luften, eller placere en pude under dit køn for at få den til at syne endnu mere fyldig og rund. Prøv at leg med vinklerne, og hvor meget eller lidt dynen skal dække. 
  • Siddende: Foruden at tage billeder bagfra mens du sidder ned, kan du også tage billeder forfra. Hvis du sætter dig på din sengekant og enten lader benene hvile på jorden eller oppe i sengen som et W, kan du fremhæve dine hofters fylde. 
  • Rør dig selv: For nogen kan det virke grænseoverskridende, og for andre ikke: Du kan prøve at tage billeder, mens du rør ved dig selv. Lad din hånd glide let over dit bryst, ned langs maven, ind i munden eller rør dit køn. Det er en måde at tage nøgenbilleder på, der i højere grad sætter fokus på en handling fremfor udseende. Samtidigt kan det også agere en meget direkte måde, at fortælle andre, hvordan man gerne vil have de skal røre ved en. 
  • Penetration: I tråd med ovenstående, kan du også tage billeder, hvor du penetrerer dig selv. Det kan enten være med dine fingre eller med et stykke sexlegetøj. Du bestemmer selv, hvor afslørende, det skal være  om man skal kunne se din vulva eller din røv imens, eller om man blot skal kunne fornemme det, så fantasien pirres. 
  • Foran spejlet: Du har sikkert prøvet det før. Det gode gamle spejlselfie. Det kan være nemmere at få den helt rigtige vinkel i et spejl, og kan eksempelvis også bidrage til BDSM-lege: Ved at stille dig på knæ foran spejlet og holde kameraet højt, ser du mindre ud og signalerer en submissiv rolle  omvendt kan du ved at stå oprejst foran spejlet og holde kameraet i hoftehøjde se større ud og signalere en dominerende rolle. Hvis du gerne vil sende et billede af din røv, og har både spejl og bord til rådighed, kan du også prøve at sætte dig halvt op på bordet med siden til, og vride lidt i kroppen.
  • I badet: Hvis du er så heldig at have adgang til et badekar, kan du tage sexede billeder, mens du ligger deri. Fyld karret med dejligt varmt vand og eventuelt bobler. Et billede er taget i badet indikerer at du er nøgen, og du behøves nødvendigvis ikke at tage eksplicitte billeder heraf. Et billede af din fod eller dit knæ stikkende op af karret, vil med sikkerhed få sat gang fantasien hos modtageren. Har du tilsat sæbe, kan du også lege med sæbeboblerne  du kan pirre ved at lade boblerne dække dele af din krop, mens andre dele er blottede. Har du ikke et badekar, kan du stadig tage hotte billeder på badeværelset. Efter et dampende varmt bad, kan du fjerne duggen fra nogle områder af spejlet og lade andre være. På den måde kan du bestemme, hvilke dele af din krop, der skal være tydelige og klare, og hvilke, der skal være slørede.
  • Sammen med partner(e): Det kan være rigtig dejligt at tage billeder, mens man har sex med andre. Det kan også være ret frækt at kigge tilbage på dem, og se, hvor sexede jeres kroppe er sammen, og samtidigt mindes seancen. Vil du sende billeder, hvor der er andre personer end kun dig selv på, skal du huske også at få samtykke til at videredele billederne.

Alternativer til nøgenbilleder

Hvis du ikke har lyst til at tage eller sende billeder af dig selv, men stadig gerne vil udforske hotte billeder, findes der heldigvis alternativer. Det kan være billeder af både kondomer eller slikkelapper, hvor du fortæller, at du gerne vil prøve dem med den eller de personer, du sender billederne til. Det kan også være et billede af noget sexlegetøj, hvor du skriver, hvad du har lyst til – eksempelvis ved at være eksplicit om, hvordan du gerne vil bruge sexlegetøjet på dem eller dig selv foran dem. Det kan også være mere subtile, men mindst lige så pirrende billeder: Et forslag kan være, at du efter at have onaneret tager noget skedesekret eller sæd mellem dine fingre og tager et billede af den slibrige substans – eventuelt med en tilhørende beskrivelse af, hvad du tænkte på mens du havde sex med dig selv. 

 

Læs også om hvordan man dirty talker her, eller lyt til vores podcast om hjertesorger her!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.